articole, Comunicat de presa

Orange lansează primele evenimente din platforma Tech a Break – cea de-a doua ediţie a atelierelor de iniţiere în programare, Fast SuperCoders

București, 13 aprilie 2018. Orange continuă, şi în acest an, seria evenimentelor găzduite de Orange smart shop, lansând cea de-a doua ediţie a atelierelor de iniţiere în programare pentru copii, Fast SuperCoders.

Lansat anul trecut în cadrul platformei Tech a Break, Fast SuperCoders, atelierul de programare dedicat copiilor cu vârste între 10 şi 13 ani, îi va ajuta pe cei mici să înveţe bazele programării prin joacă. Pe tot parcursul atelierului, copiii vor dezvolta programe, jocuri sau povești interactive și vor primi recomandări pentru a-și continua activitatea acasă dar și pentru a obține certificatul de absolvire nivel 2 pentru micii programatori.

Începând de astăzi, părinţii îi pot înscrie pe cei mici la atelierele ce vor avea loc în Orange smart shop-urile din 12 oraşe ale ţării, în perioada 18 aprilie – 7 mai. Atelierele se vor desfăşura în Arad, Bacău, Baia Mare, Braşov, Bucureşti (Orange smart shop Park Lake și Europe House), Cluj, Constanţa, Craiova, Galaţi, Iaşi, Oradea şi Suceava.

Calendarul atelierelor Fast SuperCoders este disponibil pe pagina dedicată din platformă, iar înscrierile se fac, în limita locurilor disponibile, în Orange smart shop-uri sau completând formularul care poate fi găsit pe: https://www.orange.ro/techabreak/fast-supercoders.

Platforma Tech a Break se adresează tuturor celor care doresc să intre în contact cu noile tehnologii şi care doresc să își dezvolte competențele digitale.

Atelierele de educaţie digitală Fast SuperCoders au adunat, în 2017, peste 200 de copii participanţi care au învăţat bazele programării prin joacă. Pe baza cunoştinţelor dobândite la ateliere, cei mici au participat în toamna anului 2017 şi la concursul naţional SuperCoders Coding Competition, câştigând un loc în Academia Online SuperCoders astfel încât să îşi aprofundeze cunoştinţele de programare în limbajul Python.

Pentru a primi notificări cu privire la calendarul de evenimente de pe platforma Tech a Break, persoanele interesate pot vizita site-ul dedicat www.orange.ro/techabreak.

Despre Orange smart shop

Orange smart shop este un magazin care reconectează oamenii cu tehnologia, un loc în care broșurile sau contractele de hârtie au fost înlocuite cu soluții digitale. Orange smart shop este un spațiu amenajat cât mai aproape de modul în care tehnologia este folosită de către clienți,  fie că sunt acasă sau la birou, fie că fac sport sau caută divertisment. Clienții se bucură de o experiență de cumpărare inedită și soluționare rapidă a tuturor cerințelor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *