articole, Comunicat de presa

Huse Silicon

s6alb_3078

Husele de silicon sunt extrem de importante pentru telefoane si ajuta la intretinera corespunzatoarelor si utilizarea indelungata a dispozitivului mobil.

Pe piata exista nenumarate modele de huse silicon. Faptul ca investim sute de euro in telefoane ar trebui sa ne oblige sa cumparam o husa de silicon pentru protectia acestuia in special de cand au aparut pe piata telefoane fabricate din sticla sau aluminiu. Desi producatorii de telefoane au incercat sa creeze dispozitive cat mai rezistente dar chiar si asa sticla tot se poate sparge la fel cum si aluminiul se poate indoi.

Husele din silicon sporesc rezistenta la socuri datorita materialului moale si flexibil care preia socurile cu brio, sunt mai placute la atingere si mai prietenoase cu telefonul mobil.

Cand achizitionati o astfel de husa aveti grija ca aceasta sa fie dedicata si sa se muleze perfect pe curbele telefonului si pe butoanele acestuia, in caz contrar praful si nisipul va intra intre husa si capacul telefonului si astfel se va umple de zgarieturi (experienta proprie).

a7gri_3076

Insa nu este cazul sa va ingrijorati pentru ca pe site-ul celor de la Magline.ro aveti la dispozitie o gama variata de huse din silicon pentru foarte multe modele de telefoane, la cele mai bune preturi si la cea mai inalta calitate. Husele de silicon sunt tratate special pentru a asigura o duritate mai mare in cazul socurilor si sunt ideale pentru cei care stiu ca aceste intamplari au loc frecvent.

Puteti verifica disponibilitatea modelului dorit, prin intermediul site-ului. Tot pe site se pot vizualiza poze clare ale produselor dar si detalii cu privire la producatori si caracteristicile acestora.

Protectia de baza care trebuie aplicata telefonului tau este husa de silicon deoarace este foarte rezistenta in timp si iti poate pastra telefonul intr-o stare impecabila. Iar in cazul in care doresti sa vinzi telefonul si a fost pastrat in conditii optime, poti obtine pe acesta pretul maxim al pietei la momentul respectiv.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *