articole, Comunicat de presa

OPTEX anunta lansarea senzorului de detectie RADAR

Picture2

OPTEX, lider mondial in dezvoltarea de solutii de detectie, anunta disponibilitatea pe piata locala a unei noi serii de senzori radar, REVEAL. Noile dispozitive ofera o detectie timpurie si analiza live a posibilelor amenintari si pot fi folosite pentru a securiza centrale electrice, rafinarii de petrol sau gaze, unitati militare sau alte institutii ce necesita un grad ridicat de detectie si nu dispun de un gard de delimitare a perimetrului.

Senzorul face parte din portofoliul Fiber SenSys, o companie parte din grupul OPTEX, specializata in dezvoltarea de produse si solutii de securitate dedicate mediului guvernamental, militar, centrelor de infrastructura critica sau rafinariilor de exploatare. Compania este renumita pentru dezvoltarea primului si singurului senzor de detectie ce detine certificarea U. S. Military PL1 Nuclear (Priority Level 1).

Acoperire completa

Senzorul REVEAL poate identifica mai multe tinte simultan si poate inregistra orice miscare a acestora, pentru ca agentii de securitate sa poata sti in permanenta toata activitatea intrusilor si pozitia lor.

Detectorii RADAR pot fi grupati in diferite sisteme, utilizatorii putand folosi mai multe unitati centrale pentru a acoperi o suprafata cat mai mare. Fiecare senzor transfera datele catre unitatea de procesare, aceasta generand in timp real indicatori vizuali de detectie disponibili prin intermediul unei platforme web intuitive si rapide. Aceasta poate fi accesata atat prin intermediul unui PC, cat si cu ajutorul unui smartphone cu iOS sau Android.

Senzorii pot fi instalati rapid, fara ca integratorul sa aiba nevoie de cunostinte tehnice complexe, iar alimentarea este PoE prin intermediul conectorului RJ45, 10/100 Mbps. Neavand piese in miscare, fiabilitatea produsului este extinsa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *