articole, Comunicat de presa

evoMAG oferă discount-uri de până la 70% la 5.000 de produse în campania de reduceri de Paşte

  • Comenzile plasate până joi inclusiv vor fi livrate înainte de Paşte
  • Campania de reduceri de Paşte va genera un plus de 30% în vânzări

Bucureşti, 4 aprilie 2018 – evoMAG anunţă discount-uri de până la 70% la aproximativ 5.000 de produse din aproape toate categoriile existente în site. Clienţii care vor plasa comenzile până joi, 5 aprilie, vor primi produsele înainte de Paşte.

„Ofertele de reduceri disponibile în acest moment pe evoMAG.ro fac parte din campania de discount-uri de Paşte, cel mai mare eveniment de reducei al primăverii. Ne așteptăm ca vânzările pe durata campaniei să aducă un plus de 30%, faţă de o perioadă obişnuită”, spune Mihai Pătraşcu, CEO evoMAG.

Pe durata campaniei, clienţii evoMAG vor putea cumpăra televizoare cu preţuri începând de la 329 de lei, componente PC cu reduceri de până la 38%, laptopuri de gaming Asus mai ieftine cu 16%, produse de îngrijire personală cu preţuri reduse până la 50%, sau produse dedicate activităţilor sportive, din categoria Sport & Fitness, mai ieftine cu 53%.

O reducere semnificativă – de 32% – este oferită la achiziția de smartphone-uri Samsung Galaxy A5, la prețul redus de 1.249 de lei.

O categorie de produse care va avea reduceri importante este reprezentată de anvelopele pentru sezonul de vară. Clienţii evoMAG vor putea cumpăra astfel anvelope mai ieftine cu până la 27%.

evoMAG oferă, prin intermediul partenerilor, multiple soluții de finanțare dedicate campaniei de Paşte, precum achiziţia produselor în 6 rate fără dobândă prin Card Avantaj, extra reducere de 10% la creditul online de la Credius şi 200 de lei voucher cadou la creditele de minimum 1.500 lei realizate prin TBI Credit (dedicate persoanelor fizice).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *