articole, Comunicat de presa

3 idei inspirate de cadouri pentru ziua lui

man-smiling-with-thumbs-up_1187-2906

Cadourile pentru “el” nu sunt intotdeauna cel mai usor lucru de ales. Si asta pentru ca majoritatea barbatilor se multumesc cu ce au deja si li se intampla rar sa isi doreasca ceva nou. Iar atunci cand totusi constata ca le lipseste ceva esential ca, de exemplu, spuma de ras sau sosete, prefera sa mearga ei insisi la cumparaturi in loc sa admita ca au o problema si sa ceara ajutor. Si asa ajungeti in situatia in care aftershave-ul pe care il foloseste miroase ca dulapul bunicului tau, iar sosetele sunt de asa proasta calitate incat se rup dupa prima purtare.

Asa ca atunci cand vine ziua lui, vine de fapt momentul mult asteptat in care poti sa ii cumperi tu acele obiecte de care nu vrea sa iti spuna ca are nevoie. Si pentru ca stii ca nu te vei mai intalni cu aceasta ocazie pana anul viitor, este important sa faci alegeri bune care sa ii fie folositoare, dar in acelasi timp sa nu il faca sa se simta ca un copil care nu e in stare sa ia singur decizii importante (chiar daca stiti amandoi ca asta e adevarul).

Ideea #1: O camasa

Iti aduci aminte de toate acele ocazii la care a trebuit sa mergeti impreuna (nunti, botezuri, aniversari etc), iar el a insistat ca nu are nevoie de o camasa noua pentru ca inca ii e buna cea de la festivitatea de terminare a facultatii? Acum ai ocazia sa ii cumperi una noua!

Ideea #2: Un ceas de mana

Alege un model cu cat mai multe mecanisme complicate la vedere, barbatilor li se pare fascinant sa vada cum functioneaza obiectele. Dar fii totusi atenta la rezistenta ceasului la socuri, si cumpara-i si baterii de rezerva.

cutie-2-ceasuri-si-butoni-deschisa-dark-brown-stackers

Ideea #3: O cutie pentru ceasuri si butoni

Ordinea nu e punctul sau forte, si daca hainele sunt usor de gasit prin casa chiar daca sunt aruncate care incotro, cu bijuteriile si accesoriile e mai dificil. Dar anul acesta poti rezolva o problema care e la fel de mare pentru tine ca pentru el ajutandu-l sa isi tina accesoriile in ordine. Cumpara-i o cutie pentru ceasuri si butoni eleganta si practica de la Lucasa!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *