articole, Comunicat de presa

Sfaturi pentru protejarea ceasului de mana

Purtarea unui ceas de mana implica respectarea anumitor sfaturi astfel incat ceasul de mana purtat sa fie protejat cat mai bine si implicit purtat o perioada cat mai lunga de timp. Aceste sfaturi devin obligatorii in momentul in care se achizitioneaza ceasuri de mana scumpe, pentru a caror achizitionare sa facut un efort mare din punct de vedere financiar. Desi aceste sfaturi sunt destul de simplu de pus in practica si cunoscute de unii dintre noi, service-urile pentru ceasuri de mana sunt pline de modele de ceasuri de mana stricate din vina purtatorilor motiv pentru care in continuarea acestui articol voi prezenta cateva dintre sfaturile pe care trebuie sa le respecte o persoana ce poarta un ceas de mana astfel incat sa nu deterioreze sub nici o forma ceasul de mana purtat.

ceas-barbatesc-mont-blanc-4810-orbis-terrarum-115071

Purtarea ceasului de mana pe aceiasi mana cu bratari sau alte accesorii trebuie evitata si nu doar din motive estetice ci si pentru ca aceste accesorii pot deteriora ceasul de mana.

Desi ceasul de mana este un accesoriu pe care il purtam aproape tot timpul acest lucru nu inseamna ca acesta trebuie purtat chiar tot timpul. Momentele in care ne spalam, spalam lucruri sau facem alte activitati ce implica apa, substante chimice sau posibilitatea de al lovi trebuie sa le indeplinim fara a purta ceasul de mana.

Cu toate ca ceasul de mana este un dispozitiv destul de rezistent acesta nu trebuie expus la temperaturi extreme si nici la campuri magnetice pentru ca afecteaza buna functionare a ceasului de mana.

ceas-de-dama-viceroy-penelope-cruz-471052-35 56

In concluzie, protejarea unui ceas de mana nu este o misiune greu de realizat, acordarea unei mici atentii fiind tot ceea ce trebuie sa faci pentru a-ti proteja ceasul de mana. Acesta poate fi achizitionat la cel mai bun raport pret calitate prin intermediul celor de la ceasmania, site-ul ce comercializeaza o gama variata de ceasuri dama si ceasuri barbati.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *