articole

PLAYSTATION VR, DISPONIBIL LA UN PREȚ MAI MIC DIN 29 MARTIE

PLAYSTATION VR, DISPONIBIL LA UN PREȚ MAI MIC DIN 29 MARTIE

Sistemul de realitate virtuală PlayStation VR poate fi achiziționat la prețuri începând de la

299 euro/ 1.399 lei

București, 28 martie 2018 – Sony Interactive Entertainment (SIE) a anunțat astăzi scăderea prețului recomandat pentru kit-ul PlayStation VR (PS VR*1) PlayStation Camera la 299 €/ 1.399 lei, cu 100 de euro mai puțin față de valoarea inițială. Kit-ul, ce include casca de realitate virtuală, PlayStation Camera și jocul VR Worlds, va fi disponibil la noul preț începând cu 29 martie 2018*2.

De la lansarea sa în octombrie 2016, aproximativ 300*3*4 de jocuri și experiențe pentru PS VR au fost create atât de către producători third-party, cât și de SIE Worldwide Studios (SIE WWS). Ecosistemul PlayStation VR va continua să se extindă prin lansări precum Blood & Truth, WipEout Omega Collection și Firewall Zero Hour (SIE WWS), The Persistence (Firesprite Ltd), Star Child (Playful Corp), Eden Tomorrow (Soul Pix), Rick and Morty: Virtual Rick-ality (Adult Swim Games) sau Smash Hit Plunder (Triangular Pixels), dar și prin experiențe VR precum Virry Safari: Wild Encounters (Fountain Digital) și CoolpaintrVR (Sngular).

Cu noul preț special, Sony va continua să extindă platforma PS VR, prin lansarea de noi jocuri și experiențe, transformând PlayStation în cea mai bună destinație de gaming pentru jucători din întreaga lume.

*1 Vândut ca “PlayStation VR PlayStation Camera Bundle” în Japonia, “PlayStation VR Doom VFR Bundle” (include DOOM VFR) în America de Nord și “PlayStation VR Starter Pack” (include PlayStation VR WORLDS – varianta digitală) în regiunile din Europa.

*2 Noul preț va fi disponibil după 29 martie 2018 în unele țări și regiuni.

*3 Până la 27 martie 2018

*4 Titlurile pot varia în funcție de regiune.

Despre Sony Interactive Entertainment

Sony Interactive Entertainment (SIE), este lider global pe piața divertismentului interactiv și digital, prin intermediul brandului PlayStation® și produselor și serviciilor oferite sub acesta. PlayStation a reprezentat inovația pe piața de entertainment încă de la lansarea versiunii originale PlayStation în Japonia, în anul 1994. Gama de produse și servicii PlayStation include PlayStation®4, PlayStation®VR, PlayStation®Vita, PlayStation®3, PlayStation™Store, PlayStation®Plus, PlayStation™Video, PlayStation™Music, PlayStation™Now, PlayStation™Vue, PlayStation®Original, dar și titlurile PlayStation dezvoltate de Studiourile SIE Worldwide. Cu sediul în San Mateo, California, SIE este o subsidiară deținută integral de către Sony Corporation, cu funcții globale și sedii regionale în California, Londra și Tokyo.

“PlayStation” este marcă înregistrată a Sony Interactive Entertainment Inc. “SONY” este o marcă înregistrată a Sony Corporation.

Toate celelalte mărci aparțin proprietarilor lor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *