articole, Comunicat de presa

AccurioPress 6136 de la Konica Minolta, imprimare de producție monocromă la un nou nivel de performanță

AccurioPress 6136 location picture 150819 UC

Konica Minolta a introdus un nou sistem de referință în portofoliul său de soluții monocrome de imprimare de producție, prin lansarea seriei AccurioPress 6136. Succesor al seriei bizhub PRESS 1250e, AccurioPress 6136 se distinge prin viteza de imprimare de 136 pagini A4 pe minut și 78 pagini A3 pe minut, pentru creșterea productivității și eficientizarea proceselor de lucru, precum și creșterea profitabilității afacerilor.

 Seria AccurioPress 6136, ce se remarcă prin raportul excelent cost-eficiență, cuprinde trei modele: AccurioPress 6136, AccurioPress 6136P și AccurioPress 6120. Echipamentele oferă un înalt nivel de fiabilitate, flexibilitate și eficiență pentru creșterea capacității de producție și simplificarea fluxurilor de lucru.

„Seria AccurioPress 6136 aduce imprimarea de producție monocromă la un nou nivel de performanță. Konica Minolta, în rolul său de pionier, stabilește noi standarde în industrie de peste 10 ani. Echipamentele de nouă generație îi vor ajuta pe clienții noștri să răspundă cu succes provocărilor actuale, precum și celor viitoare, din industria de imprimare de producție.”, declară Ines Wennemann, Production Printing Manager, în cadrul Konica Minolta Business Solutions Europa.

Seria AccurioPress 6136 de la Konica Minolta poate produce un volum lunar de până la 3.24 milioane de pagini A4 și oferă cea mai ridicată flexibilitate media din clasa sa. Totodată, oferă furnizorilor de printuri oportunitatea de a-și extinde afacerile datorită gamei ample de aplicații esențiale de imprimare digitală. Un alt avantaj important este reprezentat de gama variată de suporturi media, precum hârtie cretată și texturată de la 40g/m2 până la 350 g/m2.

Reglarea automată a suprapunerii și a densității, în timp real, precum și posibilitatea de a crea profiluri de imprimare într-un mod extrem de simplu, sunt asigurate prin tehnologia inovatoare IQ-501, iar îndreptarea hârtiei, cu ajutorul unității RU-518. Seria AccurioPress 6136, prietenoasă cu mediul înconjurător, oferă și opțiuni flexibile de finisare, cu peste 728 de posibilități de configurare diferite.

„IQ-501 reprezintă o tehnologie unică ce ajută clienții să producă lucrări de imprimare ideale și eficientizează fluxurile de lucru. Nu în ultimul rând, opțiunile de finisare profesionale economisesc timp util și elimină erorile, livrând produse de calitate remarcabilă cu un singur click.”, adaugă Ines Wennemann.

Tehnologia Konica Minolta OpenAPI asigură eficientizarea fluxurilor de lucru, oferind o interfață între sistemele de imprimare de producție Konica Minolta și aplicații terțe de contabilitate, autentificare sau scanare-rutare, precum YSoft Safe Q și Nuance eCopy Sharescan. Mai mult, sistemul Konica Minolta IWS (server web intern) permite personalizarea completă a interfeței de utilizator conform cerințelor specifice ale operatorului pentru optimizarea sarcinilor de lucru zilnice.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *