articole, Comunicat de presa

Noul driver Game Ready este disponibil pentru fanii Sea of Thieves

NVIDIA a lansat un nou driver Game Ready Driver pentru Sea of Thieves. De asemenea, driver-ul va oferi suport NVIDIA Highlights pentru Call of Duty WWII și Tekken 7.  În plus, prin acest driver, NVIDIA Ansel va fi disponibil în Star Wars Battlefront 2.

Driver Game Ready pentru Sea of Thieves

Disponibile anterior lansării, driverele NVIDIA Game Ready oferă cea mai bună experiență pentru gamerii GeForce pasionați de aceste titluri. Inginerii NVIDIA optimizează performanța și gameplay-ul. În plus, calitatea fiecărui driver Game Ready este certificată prin WHQL de la Microsoft.

NVIDIA Highlights în Call of Duty WWII și Tekken 7

Un alt aspect important al driver-elor NVIDIA Game Ready este că sunt adesea folosite pentru a adăuga noi funcționalități destinate utilizatorilor GeForce. Acest driver Game Ready adaugă suport NVIDIA Highlights pentru alte două jocuri populare: Call of Duty WWII și Tekken 7.

Unreal Engine Demo

NVIDIA Highlights capturează automat cele mai importante realizări din joc în format video, dar și sub formă de imagine. Integrată direct în joc, tehnologia determină cu precizie punctul culminant din sesiunea de gaming, fie că este vorba de o luptă sau de doborârea multor inamici consecutiv, și îl capturează automat prin ShadowPlay. La sfârșitul sesiunii de gaming, momentele pot fi partajate pentru prieteni prin Facebook, YouTube sau Imgur.

Star Wars Battlefront II primește suport NVIDIA Ansel!

Prin intermediul driver-ului și celui mai nou patch, utilizatorii GeForce se pot bucura de NVIDIA Ansel în Star Wars Battlefront II începând cu 21 martie.

Regular

Utilizând Ansel în modul Arcade, jucătorii pot realiza capturi din orice unghi, pot aduăga filtre, optimiza aspectul imaginii și salva în formate la 360 de grade, la rezoluție mare.

Totadată, un concurs se derulează în cadrul noii galerii digitale www.SHOTWITHGEFORCE.com, pentru cele mai bune capturi din Star Wars Battlefront II. Jucătorii pot încărca imagini pe site-ul Shot With GeForce și le pot distribui pe Facebook și/sau Twitter, adăugând tag-ul @NVIDIAGeForce și hashtag-ul #ShotWithGeForce, având posibilitatea de a câștiga premii importante.

Kingdom Come: Deliverance, Pure Farming 2018 și Q.U.B.E 2 primesc suport Ansel

4 jocuri noi vor beneficia de suport Ansel. Star Wars Battlefront II primește suport NVIDIA Ansel pe 21 martie. Kingdom Come: Deliverance va primi, de asemenea, support în viitorul apropiat. Q.U.B.E 2 și Pure Farming 2018 au fost lansate cu suport Ansel.

Link-uri:

Povestea driver-elor Game Ready pe GeForce.com:

https://www.geforce.com/whats-new/articles/sea-of-thieves-game-ready-driver

Povestea GDC GeForce Experience pe GeForce.com

https://www.geforce.com/whats-new/articles/call-of-duty-wwii-nvidia-highlights-star-wars-battlefront-ii-nvidia-ansel

Descarcă driver-ul Game Ready:

https://www.geforce.com/drivers

NVIDIA Highlights pe GeForce.com:

https://www.geforce.com/whats-new/tag/shadowplay-highlights

NVIDIA Ansel pe GeForce.com:

https://www.geforce.com/whats-new/articles/ansel-revolutionizing-game-screenshots

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *