articole, Comunicat de presa

RAZER ÎNCHEIE UN PARTENERIAT CU TEAM QUESO

maxresdefault

Cel mai popular brand de lifestyle pentru gameri din lume încheie un parteneriat cu prima echipă de esports pe mobile

 

BUCUREȘTI, 19 martie 2018 — Razer™, cel mai popular brand de lifestyle pentru gameri la nivel mondial a anunțat un nou parteneriat strategic cu echipa spaniolă Team Queso, prima echipă profesionistă de sporturi electronice care-și desfășoară activitatea pe dispozitive mobile. Ca urmare a înțelegerii, în următorii doi ani, membrii Team Queso vor folosi Razer Phone și alte periferice și echipamente Razer în cadrul activităților competiționale.

Razer Phone, primul smartphone din lume conceput pentru gaming, este dispozitivul ideal pentru sporturile electronice mobile practicate la cel mai înalt nivel. Ecranul de 120Hz, procesorul Qualcomm Snapdragon 835 și cei 8GB de RAM încorporați le oferă jucătorilor cea mai bună experiență, cu gameplay fluid şi lipsit de lag, esențial competițiilor sportive de pe mobile.

Team Queso este implicată în multiple jocuri competitive, printre care Clash Royale, Vainglory, Arena of Valor și Hearthstone. Rezultatele obținute vorbesc de la sine, echipa având în componență unii dintre cei mai buni jucători la nivel național, continental și global. Fondată în 2017 din cei mai buni jucători din lume, Team Queso este campioana curentă a ESWC Paris Clan Wars și favorita Vainglory8 League. Mai mult, echipa a reușit să se facă remarcată și în cadrul Arena of Valor.

“Parteneriatul cu Team Queso reprezintă un moment important în istoria Razer, reconfirmând poziția de pionier al sporturilor electronice,” a declarat Min-Liang Tan, co-fondator și CEO al Razer. “Sporturile electronice mobile duse la un nivel competițional reprezintă mediul pentru care am proiectat Razer Phone și sunt sigur că cei din Team Queso vor domina competițiile.”

“Suntem încântați de parteneriatul prin care în următorii doi ani Razer va fi furnizorul oficial de echipamente pentru Team Queso,” a declarat Alvaro ‘Alvaro845’ G. Buitrago, CEO al Team Queso. “Organizația noastră s-a născut în 2017, fiind prima echipă de sporturi electronice care se concentrează pe mobile. La scurt timp după aceasta a apărut și Razer Phone, primul smartphone conceput de gameri pentru gameri. Nu pot să-mi imaginez o combinație mai bună pe scena sporturilor electronice mobile în următorii ani.”

Ca parte a înțelegerii de sponsorizare, Razer va furniza și mouse-uri, tastaturi, căști și mouse pad-uri pentru jucătorii Team Queso, punând în mâinile lor echipamente special concepute pentru turneele profesioniste.

Pentru mai multe informații despre Team Razer, vizitați https://www2.razerzone.com/team.

 

Despre Razer:

Razer™ este cel mai popular brand de lifestyle dedicat gamerilor la nivel mondial. Sigla care reprezintă șarpele cu trei capete este unul dintre cele mai ușor de recunoscut simboluri în lumea jocurilor video și a comunităților de sporturi electronice. Cu o bază de fani care se întinde toate continentele, compania a proiectat și a construit cel mai mare ecosistem centrat pe nevoile gamerilor, care include pe lângă accesorii hardware și aplicații software, respectiv servicii dedicate.

Gama hardware produsă de Razer și premiată de cele mai populare publicații de specialitate, include periferice de gaming deosebit de performante, laptop-urile de gaming Blade și telefonul mobil Razer Phone.

Platforma software dezvoltată de Razer și folosită de peste 40 de milioane de utilizatori, include Razer Synapse (o platformă de tipul Internet of Things), Razer Chroma (un sistem proprietar de iluminare RGB) și Razer Cortex (un sistem pentru optimizarea jocurilor video).

Serviciile oferite de Razer includ Razer zGold, unul dintre cele mai mari servicii de credit virtual din lume, care permite achiziționarea de bunuri virtuale și obiecte digitale din peste 2500 de jocuri video.

Fondat în 2005 și având două sedii, unul la San Francisco și al doilea în Singapore, Razer are nouă birouri în toată lumea și este recunoscut ca lider în cadrul brandurilor dedicate gamerilor în SUA, Europa și China. Razer este listată la Bursa din Hong Kong

(Cod: 1337).

DESPRE TEAM QUESO:

Team Queso este prima echipă de sporturi electronice care se concentrează exclusiv pe gamingul mobil. A fost creată din convingerea că gamingul mobil reprezintă viitorul scenei competitive într-o lume interconectată, în care milioane de oameni pot accesa această scenă fără să aibă nevoie de dispozitive specifice sau calculatoare de top. Știm că gamingul on-line aduce la un loc oameni din toată lumea, dispozitivele mobile permițându-le să se întâlnească și să joace împreună oriunde și oricând.

Suntem un grup de gameri pasionați, care pun pasiune în ceea ce fac și lucrează din greu ca Team Queso să se facă remarcată în campionatele naționale și internaționale, dar mai presus de orice ne simțim bine făcând asta. În rândurile noastre se găsesc jucători excepționali, cu performanțe foarte bune în competiții de diferite dimensiuni. Puse laolaltă canalele de YouTube ale co-proprietarilor, Alvaro845 și WithZack, alături de canale celorlalți jucători din echipă ne permite să ajungem la peste 7,5 milioane de oameni. Încercăm să reunim profesioniști din diferite domenii pentru a pune în valoare abilitățile lor.

Istoria noastră începe cu un joc care a fost pionierul scenei de gaming mobil la nivel competitiv. Este vorba despre Vainglory, care dispune de o comunitate extinsă, mai multe competiții și a înmânat premii în valoare de peste un milion de dolari în 2016 și 2017. Pe lângă acesta suntem implicați și în jocuri precum Clash Royale, care a primit titlul de  “cel mai bun joc al anului 2016” atât pe AppStore, cât și pe Google Play Store. Mai mult, Clash Royale se poziționează deja ca un titlu competitiv extrem de promițător, pe baza căruia se organizează turnee precum King’s Cup, în cadrul căruia s-au oferit premii totale în valoare de 300.000 de dolari CCGS care a avut premii totale de peste 1 milion de dolari.

Ne-am început activitatea cu jocuri pe care le îndrăgim și care ne-au făcut să iubim comunitatea hispanică pasionată de jocurile pe mobil. Ambiția noastră a fost însă să ajungem la un nivel internațional și ne-am propus să obținem rezultate de top și în jocuri ca MOBA-ul dezvoltat de Tencent, Arena of Valor, sau ca Hearthstone. Aceste noi jocuri ne permit să ne lărgim orizonturile și să ne bucurăm de ele alături de alți jucători și fanii noștri deopotrivă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *