articole, Comunicat de presa

Sfaturi pentru instalarea usoara a unui lavoar pe blat

lavoar-pe-blat-vitra-geo-60x38-5-cm-vitraclean-5670-9173

Lavoarul pe blat este alegerea pe care o fac cei care isi doresc o baie cat mai moderna si cat mai frumoasa. El poate deveni elementul central al baii tale, cu conditia sa faci alegerea modelului potrivit pentru baia casei tale, care rezoneaza cu toate celelalte elemente din ea. Daca nu stii exact cum e un lavoar pe blat, ei bine acesta este un lavoar pe care il asezi pur si simplu pe blatul piesei de mobilier din baie, dulapiorul.

Inainte de anul 2000, nu multa lumea avea un lavoar pe blat, insa chiar cu putin inainte de 2000 si apoi dupa, acest tip de blat a explodat in ceea ce priveste popularitatea. Cele mai folosite sunt cele din materiale ceramice, dar se mai fac si din piatra naturala, lemn sau alte materiale.

Lavoarele pe blat pot fi si suspendate, mai precis blatul poate fi asezat pe un dulapior suspendat. In celelalte cazuri dulapiorul va fi asezat direct pe pardoseala. In continuare vom afla cativa pasi simpli pentru instalarea unui lavoar pe blat. Inainte de toate, trebuie sa ai blatul, iar acesta poate fi blatul dulapiorului pe care il detii deja in baie, sau poti sa iti faci altul la comanda. Poti sa faci la comanda doar blatul sau blatul cu tot cu dulapior.

Poti sa rezunti la dulapior si sa ai pur si simplu un blat suspendat, care va fi sustinut de un suport special. In orice caz trebuie sa te asiguri ca ai un blat rezistent la apa, pentru ca lavoarul este folosit zi de zi, iar apa ajunge cu usurinta pe blat, mai ales dimineata, atunci cand ne grabim sa ajungem la serviciu si ne spalam in graba pe fata.

90411-lavoar-ceramic-montaj-pe-blat-art-3-bowl-50-x-40cm

Dupa ce am ales blatul, va trebui sa ii facem o gaura de acelasi diametru cu cel al bateriei, pentru a aplica bateria si a o conecta la tubulatura din perete. Alege o baterie cat mai inalta, pentru ca trebuie luata in considerare si inaltimea lavoarului pe blat. Mai este necesara o gaura pentru scurgere, care sa corespunda bineinteles cu gaura de scurgere din blatul pe care l-am ales. Dupa instalarea bateriei, aplici lavoarul, conectezi scurgerea si gata!

Acestea sunt lucrurile de baza pentru instalarea unui lavoar pe blat si dupa cum vezi, nu e greu deloc. Daca inca nu ti-ai cumparat un lavoar pe blat, ai putea macar sa te gandesti la o astfel de solutie pentru baia ta, inainte de a cumpara orice alt fel de lavoar. Ai grija ca designul lavoarului sa se potriveasca atat cu cada de baie cat si cu restul accesoriilor si obiectelor sanitare din baie. Iata cateva modele de lavoar pe blat din magazinul online Neakaisa.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *