articole, Comunicat de presa

Fitbit Ace, bratara inteligenta pentru copii

Primul dispozitiv inteligent Fitbit pentru copii ajuta intreaga familie sa devina mai activa: monitorizarea activitatii fizice si a somnului, autonomie de pana la cinci zile si control parental in utilizarea produsului

BUCURESTI – Martie 13, 2018 – Fitbit (NYSE: FIT), mai puternic brand global de dispozitive inteligente pentru monitorizarea sanatatii si a activitatilor fizice, anunta lansarea Fitbit Ace™. Produsul este gandit pentru a transforma orele de sport si miscare in momente cat mai placute pentru cei mici si pentru a inspira intreaga familie sa adopte un stil de viata cat mai activ. Totodata, prin folosirea produsului, se doreste scaderea sedentarismului, problema tot mai des intalnita la tineri cu varste din ce in ce mai fragede. 

Gandit pentru copiii cu varsta incepand de la de opt ani, Fitbit Ace inregistreaza in mod automat numarul de pasi parcursi, minutele active de peste zi si ritmul cardiac. De asemenea, are o autonomie a bateriei de pana la cinci zile si ofera utilizatorilor mesaje de incurajare pentru a ramane activi cat mai mult timp. Ace are o bratara reglabila, in doua culori vii iar produsul si bratara sunt impermeabile.

Prin intermediul noului cont Fitbit family, parintii vor putea aproba contactele copiilor in cadrul aplicatiei Fitbit, oferindu-le astfel acestora un grad sporit de siguranta si posibilitatea de a fi la curent cu activitatile realizate de cei mai tineri membri ai familiei.

Produl Fitbit Ace este disponibil pentru precomanda incepand de astazi pe site-ul www.fitbit.com, acesta urmand sa fie disponibil, la nivel global, in perioada urmatoare.

Potrivit Organizatiei Mondiale a Sanatatii, rata obezitatii infantile este in crestere,  doi din trei copii fiind din ce in ce mai sedentari. ii Pe baza unui nou studiu Fitbit, cei mai multi dintre parinti sunt de acord si considera ca cei mici fac mai putina miscare decat faceau ei atunci cand erau de aceeasi varsta.  De asemenea, parintii ce au participat in cadrul cercetarii Fitbit au mentionat ca sunt ingrijorati de greutatea copiilor lor, de alimentatie, precum si de tendinta in crestere a obezitatii ce apare copiii cu varste tot mai fragede. 84% dintre respondenti isi doresc ca cei mici sa fie mai sanatosi si vor ca intreaga familie sa adopte un stil de viata mai activ (87%). vi

Cea mai mare provocare pentru parinti este numarul ridicat de ore petrecut de copii in fata televizorului si a laptopului, acestia depunand un efort considerabil pentru a ii convinge pe cei mici sa faca mai mult sport si totodata sa constientizeze importanta miscarii si a unei alimentatii sanatoase. In plus, 75% dintre participanti au declarat ca sunt interesati sa foloseasca bratarile inteligente pentru a isi motiva copiii sa faca mai multa miscare. In cadrul acestui studiu, brandul Fitbit a primit de doua ori mai multe voturi din partea respondentilor fata de urmatorul competitor gratie usurintei in folosirea aplicatiei si a increderii generate de brand de-a lungul timpului. vi

Product family lineup for Ace

Cu Fitbit Ace, miscarea devine mai distractiva!

In acest context, Fitbit lanseaza Ace, o bratara inteligenta pentru copii cu varsta incepand de la 8, gandita pentru a le oferi acestora un plus de divertisment in timp ce fac mai multa miscare impreuna cu familia lor:

    • Monitorizarea activitatii fizice:Fitbit Ace ii ajuta pe cei mici sa ramana motivati sa faca mai multa miscare prin monitorizarea numarului de pasi realizati, a minutelor active si a informatiilor despre ciclurile de somn. Folosind Fitbit Ace, copiii isi vor putea seta, in fiecare zi, obiective tot mai indraznete, mergand mai mult si fiind tot mai activi. Organizatia Mondiala a Sanatatii recomanda copiilor cu varste intre sapte si 17 ani sa atinga cel putin 60 de minute active in fiecare zi, iar specialistii din domeniul medical recomanda intre 9 si 12 ore de somn.
    • Notificari personalizate:Fitbit Ace poate reduce timpul in care copiii stau nemiscati prin notificari personalizate ce ii motiveaza sa faca cel putin 250 de pasi in fiecare ora, bratara vibrand usor atunci cand acestia stau prea mult timp jos sau in fata unui ecran.
    • Recompense pentru miscare:Copiii sunt mai motivati sa faca mai multa miscare atunci cand sunt recompensati. Primesc astfel in cadrul aplicatiei diferite mesaje de incurajare si mici premii atunci cand isi indeplinesc obiectivele, detalii ce sunt afisate atat pe telefoanele celor mici (daca au), cat si pe cele ale parintilor.
    • Motivare prin intreceri haioase:Copiii se pot inscrie alaturi de membri ai familiei (in curand si prieteni) in competitii zilnice sau organizate pe durata weekend-ului. De asemenea, aplicatia Family Faceoff le va permite membrilor aceleiasi familii sa se intreaca intre ei timp de 5 zile, pastrandu-le motivatia la cote ridicate. Aceasta va fi disponibila in curand.

Protejarea confidentialitatii datelor personale

Protectia informatiilor cu caracter personal este un element esential pentru parintii care le permit copiilor sa foloseasca aplicatii sau dispozitive electronice. De aceea, noul cont dedicat familiei din cadrul aplicatiei Fitbit este in conformitate cu legea privind protectia datelor cu caracter personal, cat si cu alte reglementari legale in ceea ce priveste confidentialitatea si siguranta informatiilor. De asemenea, prin contul Fitbit Family, parintii vor putea accepta sau refuza cererile de prietenite trimise in aplicatie copiilor, si configura informatiile la care acestia au acces.

    • Setarea ”Parent View”:Prin intermediul acestei functii, parintii vor putea comuta intre contul personal si cele ale copiilor. Astfel, vor putea sa verifice informatii privind activitatea fizica a celor mici precum numarul de pasi realizati si rezultatele obtinute de-a lungul timpului, precum si sa aprobe sau sa  respinga cererile de prietenie primite de acestia (functie disponibila in curand). Fitbit Ace se poate conecta cu dispozitive avand sistemele de operare iOS si Android, iar sincronizarea cu telefoanele ce folosesc Windows urmeaza sa devina disponibila in perioada urmatoare.
    • Setarea ”Child View”:Limiteaza informatiile pe care copiii le pot vedea in cadrul aplicatiei.
    • Tine legatura in permanenta:Copiii care folosesc telefoane mobile vor primi notificari pe ecranul bratarii Fitbit Ace ori de fiecare data cand primesc un apel telefonic.

Cum rata obezitatii infantile continua sa creasca, este mai important ca niciodata sa oferim familiei produsele potrivite pentru a avea un stil de viata cat mai activ si mai sanatos”, spune James Park, CEO si Cofondator Fitbit. ”Este greu sa deprindem obiceiuri sanatoase si stim ca atunci cand facem parte dintr-o comunitate, dintr-un grup mai mare de oameni, suntem mai motivati sa ne indeplinim obiectivele. Acelasi lucru se intampla si intr-o familie. Suntem incantati sa oferim parintilor ocazia de a face mai mult sport, impreuna cu cei mici.”

Bratara realizata pentru copii

Autonomia bateriei este de pana la cinci zile iar bratara este detasabila si impermeabila. Cu 10 fete de ceas diferite si doua bratari viu colorate (electric blue si power purple), Fitbit Ace este un produs care se poate adapta usor stilului fiecarui purtator.

Pret si disponibilitate

Fitbit Ace este disponibil pentru precomenzi incepand de astazi pe site-ul www.fitbit.com la pretul de 99,95 EUR.  Produsul va fi disponibil si in magazinele partenere in perioada urmatoare.

Despre Fitbit, Inc. (NYSE: FIT):

Produsele Fitbit ajuta oameni din lumea intreaga sa duca o viata mai activa si mai sanatoasa, oferindu-le informatii despre activitatile lor fizice, alaturi de sfaturi practice pentru a-si indeplini obiectivele de fitness. Compania ofera o gama variata de produse inovatoare potrivite pentru monitorizarea activitatilor sportive precum bratarile inteligente Fitbit Surge®Fitbit Blaze®, Fitbit Charge 2®Alta HR™, Alta®, Fitbit Flex 2®, Fitbit One® si Fitbit Zip®, alaturi de ceasurile inteligente Fitbit Ionic™ si Fitbit Versa™, castile wireless Fitbit Flyer™ si cantarul inteligent Fitbit Aria® si Fitbit Aria 2™.

Produsele Fitbit se gasesc in peste 46.000 de magazine din 86 de tari. Fitbit ofera experiente, cunostinte si sfaturi personalizate prin intermediul aplicatiilor interactive, printre care Fitbit si Fitbit Coach, alaturi de sistemul de operare Fitbit OS pentru ceasurile inteligente Fitbit Ionic si Fitbit Versa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *