articole, Comunicat de presa

Xerox se numără printre liderii raportului Top 100 Global Technology din 2018

BUCUREȘTI, 6 martie 2018 – Pentru a șasea oară, compania Xerox (NYSE: XRX) a fost inclusă în Top 100 Global Tech Leaders (cunoscut anterior drept “Top 100 Global Innovators”) de către Thomson Reuters. Xerox a primit un punctaj mare pentru leadership-ul demonstrat în generarea de brevete, responsabilitatea socială corporativă și impactul redus asupra mediului.

“Companiile din top 100 contribuie la rezolvarea problemelor globale, într-un fel sau altul, folosind noile tehnologii,” spune Alex Paladino, global managing director la Thomson Reuters Technology Practice Group. “Nu numai că au idei, dar dețin și mijloacele necesare pentru a le duce la îndeplinire.”

Thomson Reuters a selectat acest top 100 analizând 5.000 de companii din domeniul tehnologiei din întreaga lume. Pentru studiu s-a folosit un nou algoritm care analizează performanța financiară, managementul și încrederea investitorilor, gestionarea riscurilor și capacitatea de adaptare la schimbare, conformitatea cu prevederile legale, inovația, oamenii și responsabilitatea socială, impactul asupra mediului și reputația.

“Xerox are o lungă și faimoasă istorie a inovației, realizată într-o manieră responsabilă față de mediu și de comunități,” spune Steve Hoover, chief technology officer la Xerox. “Astăzi, suntem foarte aproape de implementarea unor schimbări radicale, iar folosirea tehnologiei la intersecția dintre lumea fizică și lumea digitală poate îmbunătăți extrem de mult modul în care ne desfășurăm activitatea.”

La Palo Alto Research Center (PARC), Xerox Research Centre of Canada și Wilson Center for Research and Technology, operațiunile de cercetare și dezvoltare continuă să definească și să optimizeze următoarea generație de tehnologii pentru locul de muncă digital, automatizarea fluxurilor de lucru și noile tehnici de imprimare. În 2017, Xerox a lansat platforma ConnectKey – care transformă imprimantele și echipamentele multifuncționale în asistenți inteligenți și conectați pentru locul de muncă. Compania a încheiat parteneriate cu o rețea de dezvoltatori pentru a crea aplicații pentru echipamentele Xerox care să eficientizeze și automatizeze sarcinile zilnice din birouri.

Despre Xerox
Xerox este unul dintre liderii tehnologiei care inovează modul în care lumea comunică, se conectează și lucrează. La Xerox, înțelegem care este esența transmiterii informației și toate formele pe care le ia aceasta. Susținem integrarea hârtiei cu mediul digital. Ne-am adaptat cu succes la cerința în creștere pentru mobilitate și la nevoia interconectării sferei profesionale cu cea personală. În fiecare zi, tehnologiile noastre inovatoare de imprimare și soluțiile inteligente pentru locul de muncă ajută utilizatorii să comunice și să lucreze mai eficient. Aflați mai multe pe www.xerox.com.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *