articole, Comunicat de presa

ELKO Romania anunta distributia de produse ADATA

ELKO Romania, companie membra a grupului ELKO specializata in distributia unei game largi de echipamente si solutii IT, anunta extinderea ofertei sale comerciale prin adaugarea produselor ADATA – marca de top in domeniul memoriilor si solutiilor de stocare a datelor.

ADATA are o experienta de peste un deceniu in dezvoltarea, producerea si comercializarea modulelor de memorie pentru toate segmentele de piata – de la modelele de buget pentru PC-uri cu costuri reduse si pana la cele destinate pasionatilor de jocuri cu pretentii ridicate in materie de performanta – atat pentru sisteme desktop, cat si pentru laptopuri. De asemenea, ADATA detine si un portofoliu impresionant de unitati SSD, alcatuit din modele variate, concepute astfel incat sa satisfaca cerintele specifice ale fiecarui segment de piata. Gama de produse ADATA este completata de o serie de dispozitive de stocare externe, oferite sub forma de HDD-uri de 2.5” durabile si 3.5” pe interfata USB 3.1 si SSD-uri interne 2.5” si externe DSX. De asemenea, producatorul este recunoscut si pentru oferta extinsa de stick-uri USB, proiectate cu capacitati de stocare, design si performante variate, pentru a satisface cerintele tuturor categoriilor de utilizatori. Iar pentru utilizatorii de dispozitive mobile si fotografi, ADATA are o oferta vasta de carduri de memorie microSD si SD, cu capacitati de stocare de pana la 256GB si specificatii de performanta care ajung pana la standardul UHS-II U3 Class 10.

Pe langa aceste produse traditionale, emblematice pentru companie, ADATA mai comercializeaza si o serie de accesorii, dezvoltate in jurul PC-urilor si al dispozitivelor mobile. Printre acestea, se regasesc baterii externe ce pot depasi capacitatea de 20.000mAh, solutii de incarcare wireless pentru dispozitive mobile compatibile, cititoare de carduri de memorie si o serie de cabluri si adaptoare. Nu sunt uitati nici pasionatii de jocuri, unde ADATA ofera sub sigla XPG, pe langa module de memorie si SSD-uri, cateva accesorii, precum casti, radiatoare pentru SSD-uri, incinte pentru solutii de stocare externa sau mouse-uri si mouse pad-uri cu iluminare RGB.

Pe langa portofoliul vast de produse consumer, ADATA furnizeaza si o gama larga de solutii concepute pentru segmentul industrial. Incluzand SSD-uri, carduri de memorie, unitati de stocare USB, solutii Embedded si module de memorie, aceasta oferta este conceputa pentru un spectru extins de producatori si integratori de echipamente de automatizare, sisteme POS (Point Of Sale), solutii de afisaj public digital, echipamente de supraveghere video, puncte de informare, centre de date, sisteme informatice pentru autovehicule, imprimante multifunctionale, aparate pentru cazinouri sau echipamente destinate industriei aerospatiale.

Produsele ADATA vin in completarea unui portofoliu de produse deja complex al ELKO Romania, care, prin acest nou parteneriat, isi imbogateste oferta pe piata locala pentru a oferi solutia potrivita care raspunde necesitatilor specifice oricarei companii. Astfel, compania isi consolideaza pozitia de distribuitor cheie in regiune, atat pentru integratorii de sisteme si solutii, cat si pentru comerciantii retail si e-tail. Prin semnarea acestui nou contract de distributie, ELKO Romania se poate adresa mai bine tuturor categoriilor de utilizatori si obtine mai multa flexibilitate in indeplinirea cerintelor acestora.

Despre ADATA

Fondata in luna mai a anului 2001, ADATA Technology Co., Ltd. este unul din cei mai mari furnizori de module DRAM si dispozitive Flash USB din lume, ofera solutii complete de stocare ce includ carduri de memorie, solid state drives si hard disk-uri portabile.

Produsele ADATA includ, de asemenea, solutii portabile de incarcare pentru dispozitivele mobile, compania fiind si un furnizor major de solutii avansate de iluminare cu LED. Produsele ADATA continua sa acumuleze recunoastere internationala din partea unor organizatii precum iF Design Awards (Germania), red dot Awards, CES Best of Innovations Awards, Good Design Awards (Japonia), Best Choice of Computex Awards si Taiwan Excellence Gold Awards. Sloganul companiei Love, Life, Dreams incorporeaza valorile brand-ului ADATA si rolul produselor inovative de stocare in cautarea de idei universal pretuite.

 

Despre Grupul ELKO si ELKO Romania

Grupul ELKO este unul dintre cei mai mari distribuitori de produse si solutii IT din regiune, reprezentand 210 de producatori si oferind o gama larga de produse si servicii catre mai mult de 7700 de companii, producatori de calculatoare, retaileri, integratori de sisteme din 30 de tari in Europa si Asia Centrala. Cifra de afaceri a grupului in 2016 s-a ridicat la 1460 de milioane USD.

ELKO Romania face parte din Grupul ELKO si este specializata in distributia unei game largi de echipamente si solutii IT: solutii mobile, componente, solutii de infrastructura IT si de stocare, solutii de supraveghere video, echipamente industriale, software, periferice. Compania comercializeaza produsele din portofoliu exclusiv prin intermediul partenerilor sai, companii revanzatoare (reselleri, retaileri, e-taileri, companii care proiecteaza, instaleaza si revand solutii IT, sisteme de comunicatii si supraveghere video), adresand toate canalele de distributie IT & Telecom.ELKO_LOGO

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *