articole, Comunicat de presa

Telekom anunţă noile Samsung Galaxy S9 și S9+ la precomandă

Telekom Romania anunţă disponibilitatea la precomandă a noilor telefoane Samsung Galaxy S9 și S9+, care vor fi disponibile în magazinele Telekom și ale partenerilor începând cu data de 16 martie 2018.

Clienții care optează pentru achiziționarea noilor telefoane la precomandă beneficiază de livrarea modelelor cu șapte zile mai devreme.

Prețurile dispozitivelor, cu TVA inclus, sunt:

 

Model dispozitiv Preț la liber (lei) Preț cu abonament la portare (lei)
Samsung Galaxy S9 3899 1069 la Mobil 45
Samsung Galaxy S9 Plus 4399 1469 la Mobil 45

 

Noile telefoane Samsung Galaxy S9 și S9+ introduc o cameră Samsung avansată, care integrează o nouă lentilă cu diafragmă duală, care garantează o cameră Low Light inovatoare, funcții video Super Slow-mo și AR Emoji personalizate.

 

De asemenea, Galaxy S9 și S9+ oferă o experiență de divertisment îmbunătățită, cu ajutorul difuzoarelor stereo produse de AKG, al sistemului de sunet surround Dolby Atmos, precum și datorită ecranului edge-to-edge Infinity Display – o caracteristică esențială în design-ul smartphone-urilor Samsung. În plus, Galaxy S9 și S9+ vor oferi noua aplicație SmartThings, care integrează serviciile existente Samsung IoT într-o singură experiență inteligentă.

Mai multe informaţii despre noile telefoane Samsung Galaxy S9 și S9+ din oferta Telekom Romania regăsiți la

www.telekom.ro.

Despre Telekom Romania

 

Telekom Romania este un brand dinamic, care oferă servicii de telecomunicaţii fixe şi mobile complete, inovatoare, personalizate pentru o comunitate vastă de clienți, cu aproximativ 10 milioane de contracte de servicii.

Soluțiile noastre deschid o lume infinită de oportunități de a împărtăși cele mai frumoase și emoționante experiențe cu familia, prietenii, colegii și cu cei din jurul nostru. Misiunea noastră este să îmbogățim viețile oamenilor, oferindu-le acestora servicii integrate fixe și mobile, tehnologii de ultimă generație 4G, fibră optică, precum și Internet TV, care aduce utilizatorilor o nouă experiență de divertisment, cu acces la conținut exclusiv și de calitate, pe toate ecranele, și funcționalități interactive avansate. Telekom Romania este partenerul de încredere al companiilor, pentru care oferim soluții complete de comunicații și IT&C. Rețeaua noastră conectează oameni, mașini și conținut, pentru un viitor mai bun, mai sigur și mai simplu.

Telekom Romania este prezentă pe piața românească din 2014, după rebranding-ul comun al Romtelecom și COSMOTE România.

Telekom aparţine Deutsche Telekom, una dintre companiile lider global de telecomunicații integrate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *