Uncategorized

De ce sa alegi gravatoare mecanice economice LK?

HEFEI_SUDA_Sell_LK1325_CNC_Engraving_machine_advertising_machine_lk1325_7346_1

De ce sa alegi gravatoare mecanice in afacerea ta? Poate pentru ca sunt echipamente robuste si fiabile care permit procesarea eficienta a diferitelor materiale lemnoase si mase plastice. Da, credem ca e un motiv suficient de puternic sa le alegi si sa iti usurezi munca, daca lucrezi in acest domeniu.

Gravura mecanica reprezinta procesul de imprimare al unui desen pe o suprafata dura prin saparea repetata de santuri de dimensiuni mici. In ceea ce priveste suportul, acesta poate sa fie din metal, sticla, sau lemn, fie din plastic. In ultimul timp, folosirea gravatoarelor mecanice a devenit din ce in ce mai populara, pentru ca ofera diferite avantaje. Printre acestea se numara calitatea superioara a zonei care este gravata, durabilitate mare, design unic si personalizat si o precizie inalta. Pentru ca a personaliza diferite produse este o tehnica foarte cautata astazi, gravura mecanica a reusit sa isi mareasca aria de utilizare in mai multe domenii, printre care cel mai popular este industria publicitara.

Asadar, gravatoarele mecanice sunt folosite cu succes in diferite proiecte din industria publicitatii, pentru ca se pot personaliza pixuri si brichete sau ecusoane precum si alte obiecte promotionale, folosite adesea la campanii de fidelizare a clientilor care s-au dovedit a fi extrem de atractive si eficiente.

Astazi iti recomandam gravatoarele mecanice din Seria LK, economice si perfecte pentru a te ajuta sa duci la bun sfarsit, cu succes o parte din proiectele tale. Printre caracteristicile principale care o fac atat de speciala se numara rigiditatea, asigurata de masa creata din elemente de otel sudate. Precizia este asigurata de mecanismul de deplasare de tip surub si bila, fixat in trei lagare iar puterea este asigurata de motorul care antreneaza freza, comandat prin invertor si racit cu apa, de 1.5 kW.

Acest gravator mecanic poate atinge viteza de procesare de 6m/ minut iar capacitatea memoriei sale este de 32 MB, asigurand memorarea simultana a nu mai putin de noua fisiere de lucru. In ceea ce priveste transferul fisierelor, acesta se poate realiza direct prin USB Flash, iar usurinta in folosire este redata de functii puternice cum sunt reluarea lucrului dupa caderea tensiunii de alimentare, intreruperea si reluarea lucrarii.

Traim intr-o era a vitezei, o era in care clientii nostri au posibilitatea de a cumpara de oriunde, orice, asa ca pentru a-ti promova eficient serviciile trebuie neaparat sa vii cu ceva in plus. Produsele personalizate cu ajutorul gravatoarelor mecanice sunt folosite in domenii diferite, in functie de suprafata gravata care poate fi din lemn, plastic sau metal.

Daca esti in cautarea unui gravator mecanic, alege gravatoarele mecanice din Seria LK de la PIN. Alege gravatorul care ti se potriveste cel mai bine si vino cu un plus de originalitate in afacerea ta!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *