articole, Comunicat de presa

Sony a prezentat la Viena cele mai noi produse din gama TV, audio și foto

După anunțarea produselor la CES 2018 în Las Vegas, Sony a prezentat la Viena, pe 21 februarie 2018, cele mai noi game de produse, printre care se numără televizoarele OLED 4K, căști wireless cu funcție de anulare a zgomotului și camere foto. Astfel, cele mai noi tendințe și tehnologii Sony sunt expuse în premieră în Europa Centrală.

Calitate superioară a imaginilor

Noua serie de televizoare BRAVIA OLED AF8 HDR 4K oferă cele mai realiste imagini, la o calitate foarte înaltă. Aceasta încorporează procesorul de imagine X1™ Extreme, pentru o redare fără întreruperi a celor mai rapide scene de acțiune și emisiuni sportive. În plus, tehnologia Sony Acoustic Surface™ permite transmiterea sunetului direct din ecranul televizorului.

Cele mai noi serii de televizoare BRAVIA se încadrează în conceptul Sony, “The Slice of Living”, oferind produselor o prezență mai puternică, încadrată armonios în orice design al unei sufragerii moderne, indiferent de dimensiune. Tonuri calde de argintiu, finisaje texturate și un design elegant pentru standurile barelor de sunet sunt elementele care contribuie la integrarea televizoarelor în estetica spațiului de locuit.

Bara de sunet HT-XF9000 se integrează perfect cu televizorul BRAVIA XF90 si suportă cele mai noi formate audio, precum Dolby Atmos® și DTS:X™. Prin intermediul tehnologiei Sony Vertical Surround Engine, difuzoarele frontale pot genera, independent, o acustică tridimensională.

 

 

 

Produse audio pentru petreceri

Căștile wireless WF-SP700N cu tehnologie de anulare a zgomotului oferă o calitate a sunetului de neegalat, potrivită unui stil de viață activ. Acestea sunt rezistente la apă (standard IPX4), utilizatorii având astfel posibilitatea de a le folosi oriunde. Căștile încorporează și tehnologia Sony EXTRA BASS™, oferind un bass mai puternic și mai profund.

Muzică în 360˚

Petrecerile pot fi organizate cu ușurință folosind unul din cele mai noi sisteme audio Sony de mare putere, capabile să genereze sunete puternice în orice spațiu datorită generatorului Spread Sound. Modelul V81D oferă funcționalitatea LIVE SOUND, precum și lumini puternice 360˚care creează o atmosferă perfectă pentru petrecere. Mai mult decât atât, utilizatorul poate conecta simultan până la 50 de sisteme compatibile, prin funcția Wireless Party Chain.

Exprimă creativitatea cu Sony

Sony a prezentat și cea mai nouă gamă de echipamente foto, care le permite utilizatorilor să capteze cele mai spectaculoase atracții turistice din Viena la o calitate excelentă: Palatul Imperial Schönbrunn sau Marea Roată Vieneză din Prater. Cei pasionați de gastronomie pot folosi Sony α7R III sau camera de acțiune X3000R pentru a înregistra specialități ale bucătăriei austriece, precum șnitelul vienez, și a le partaja cu prietenii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *