Uncategorized

ARCHOS prezintă la MWC 2018 noul PC All in One ARCHOS Vision 215

Dispozitivul dispune de procesor quad-core Intel Atom x5-Z8350, 4 GB RAM și 32 GB spațiu de stocare

București, 23 Februarie 2018 – ARCHOS, jucător european major în domeniul produselor electronice de larg consum, va prezenta în cadrul evenimentului Mobile World Congress 2018 ARCHOS Vision 215, un PC All in One cu ecran Full HD de 21,5 inci și design ultra-subțire, ușor de amplasat în orice locuință.

Cu design elegant și grosime mai mică de 7 mm, Vision 215 se adaptează spațiului din orice încăpere, devenind o adevărată platformă de divertisment. Astfel, toți membrii familiei pot interacționa cu tipurile de conținut preferat. Ecranul full HD cu rezoluție de 1920 x 1080 pixeli în format 16:9, combinat cu grafica Intel HD Graphics 400, oferă un afișaj în culori vii pentru vizualizarea fotografiilor sau a videoclipurilor, dar și pentru citirea mai ușoară a textelor.

Printre specificațiile hardware se numără procesorul quad-core Intel Atom x5-Z8350, cu o frecvență de până la 1,92 GHz, susținut de cei 4 GB RAM și 32 GB spațiu de stocare, extensibil până la 256 GB, datorită compatibilității sale cu orice hard-disk SATA de 2,5 inci și a slotului pentru card Micro SD. Configurația dispozitivului asigură eficiența energetică și fluiditatea în utilizare și navigare web, iar utilizatorii se pot bucura de activitățile multimedia preferate.

Pe lângă toate componentele esențiale ale unui PC, ARCHOS Vision 215 are în dotare și un set complet de conectori, precum 5 porturi USB, 1 ieșire HDMI, Bluetooth, LAN, WiFi și o mufă audio. Produsul vine cu o tastatură și un mouse, dar și cu două difuzoare, pentru un sunet clar la fiecare utilizare.

ARCHOS Vision 215 rulează Microsoft Windows 10 în versiunea Home 64 biți, sistem de operare care oferă esențialul celor mai plăcute experiențe în navigarea web, în vizionarea conținutului multimedia, dar și în îndeplinirea sarcinilor de muncă sau finalizarea diverselor proiecte.

Utilizatorii pot descoperi noul PC All in One ARCHOS Vision 215 în cadrul evenimentului Mobile World Congress 2018, în sala 6, la standul B60.

ARCHOS Vision 215 va fi disponibil pentru comandă la nivel european începând cu luna mai a acestui an și va avea prețul recomandat de 299,99 € cu toate taxele incluse.

Despre ARCHOS

Compania ARCHOS a fost înființată în 1989 de Henri Crohas. Producătorul francez a fost printre primii care a lansat un player MP3 HDD în 2000, un player multimedia în 2003, tablete Google Android în 2009, o conexiune Smart Home în 2014 și PicoWAN, prima rețea de colaborare dedicată IoT, în 2016. Astăzi, ARCHOS oferă propria linie de tablete, smartphone-uri și obiecte conectate la nivel mondial. De asemenea, compania comercializează și distribuie produse inovatoare de înaltă valoare asociate cu piețele de tablete și smartphone-uri: mobilitate urbană, divertisment inteligent. Cu sediul în Franța, birouri în Europa și în Asia, ARCHOS a devenit un puternic jucător pan-european, cu expansiune continuă pe plan internațional.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *