articole, Comunicat de presa

HyperX, lider global Esports, a vândut 4 milioane de perechi de căști

București, 21 februarie 2018 – HyperX®, divizia de gaming Kingston Technology Company, Inc., a anunțat astăzi livrarea a peste 4 milioane de perechi de căști de gaming.

HyperX a început să livreze căști de gaming în aprilie 2014, atingând cifra de 1 milion de unități în mai puțin de doi ani. Căștile de gaming HyperX sunt recomandate atât jucătorilor începători, cât și gamerilor profesioniști, care participă la la turnee internaționale. Căștile de gaming sunt acum disponibile în peste 15.000 de magazine din peste 100 de țări, pe 6 continente.

Căștile HyperX le oferă atât pasionaților de gaming, cât și jucătorilor profesioniști cel mai înalt nivel de confort în timpul sesiunilor de gaming, având o spumă cu memorie premium HyperX, o bandă ajustabilă și compatibilitate pentru mai multe platforme. Căștile HyperX sunt concepute pentru a oferi o calitate excelentă a sunetului pentru o experiență imersivă în jocuri, precum și pentru vizionarea de filme, audiții și chat.

HyperX oferă o gamă completă de căști de gaming premiate, printre care HyperX Cloud II, recunoscute ca cele mai bune căști sub prețul de £100, cu vânzări de peste 1.3 milioane de unități. HyperX Cloud Stinger, recunoscute ca cele mai bune căști sub £50, au câștigat în 2017 premiul iF design award. HyperX Cloud Revolver a fost premiat cu distincția “Căștile anului” în 2017 de către PC Gamer, iar IGN.com a calificat HyperX Cloud Alpha drept “uimitoare” pentru tehnologia dual-chamber. Primele căști wireless, HyperX Cloud Flight, au primit premiul ”Editor’s Choice” din partea Reviewed.com la CES, având de asemenea recenzii online foarte bune de la lansare.

“HyperX este dedicat proiectării unor produse care le oferă jucătorilor performanțe de neegalat. Rezultatul constă într-o gamă de căști care satisface nevoile specifice ale comunității de gaming”, a declarant Julien Millet, business manager HyperX EMEA.

Pentru mai multe informații sau interviuri, vă rugăm să-l contactați pe Shane Herrington, Kingston Technology Company, Inc.  Kingston Court, Brooklands Cl, Sunbury-on-Thames TW16 7EP. Mai multe imagini pot fi găsite aici.

Kingston, logo-ul Kingston și HyperX sunt mărci înregistrate ale Kingston Technology Corporation. Toate drepturile rezervate. Toate celelalte mărci pot fi deținute de titularii lor.

Despre HyperX

HyperX este divizia de gaming a Kingston Technology Company, Inc, cel mai important producător independent de memorii, obiectivul companiei fiind acela de a le furniza gamerilor, producătorilor de PC-uri și power userilor componente de înaltă performanță. De 15 ani, misiunea HyperX a fost aceea de a dezvolta produse de gaming pentru jucători – memorii de mare viteză, SSD-uri, căști, tastaturi, mouse-uri, stick-uri USB și mouse pad-uri. Multipremiatul brand HyperX și-a creat un nume de top prin produsele care oferă un confort ridicat, estetică, performanță și stabilitate. Echipamentul HyperX este alegerea gamerilor profesioniști, pasionaților de tehnologie și a celor specializați în overclocking, pentru că respectă cele mai ridicate standarde de producție și este asamblat din cele mai bune componente la nivel mondial. Peste 4 milioane de perechi de căști HyperX au fost livrate, până acum, pe între globul.

Utilizatorii se pot alătura #HyperXFamily la facebook.com/hyperxcommunity și descoperi cum produsele HyperX le pot îmbunătăți experiența de gaming pe consolă și pot spori atât performanța individuală, cât și cea a PC-ului, la hyperxgaming.com. Indiferent de nivelul abilităților sau de tipul de jocuri, toți pasionații de gaming sunt bineveniți în comunitatea HyperX, care se bazează pe principiul ”We’re All Gamers”.

 

Mai multe informații despre HyperX sunt disponibile pe:

YouTube: http://www.youtube.com/kingstonhyperx

Facebook: http://www.facebook.com/hyperxcommunity

Twitter:    http://twitter.com/hyperx

Instagram: https://www.instagram.com/hyperx

LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/hyperx

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *