articole, Comunicat de presa

Huawei lansează campania de Valentine’s Day #Addictedtoyou

Huawei lansează campania #AddictedToYou, ce se desfășoară în toată regiunea CEE&Nordic, dedicată celebrării Zilei Îndrăgostiților. Astfel, Huawei dorește să le reamintească utilizatorilor importanța menținerii unei relații sănătoase cu cei dragi, prin intermediul smartphone-ului.

Pentru început, pentru a înțelege mai bine cum folosesc utilizatorii smartphone-urile pentru a-și exprima sentimentele, Huawei a realizat un studiu de piață.

„Tehnologia este parte din evoluție și își are locul binemeritat în viața omului modern. Atunci când nu suntem fizic alături de cei dragi, telefonul inteligent ne poate ajuta să-i simțim mai aproape, să-i facem parte din povestea noastră – cu alte cuvinte, să comunicăm. Însă, este important să nu uităm nici de nevoia noastră de conectare, pentru care este esențial să ne cultivăm inteligența relațională, și, atunci când suntem fizic alături de cei dragi, să fim cu adevărat prezenți (cu atenția, cu emoțiile și cu gândurile noastre); altfel conectarea nu este posibilă.”, declară Gáspár György, psihoterapeut relațional, autor.

Rezultatele studiului “Relații Inteligente”, realizat de Huawei împreună cu compania de cercetare de piață, IPSOS, în 12 țări (Austria, Bulgaria, Croația, Cehia, Denemarca, Grecia, Ungaria, Polonia, România, Serbia, Slovenia și Turcia), arată faptul că smartphone-urile reprezintă un element cheie al societății moderne. Deși majoritarea utilizatorilor nu se despart de telefonul mobil aproape niciodată (inclusiv în dormitor și la toaletă), cei mai mulți recunosc că relația cu cei dragi este mult mai importantă decât atașamentul față de un dispozitiv.

Concluzia a reprezentat sursa de inspirație a campaniei inițiate de Huawei, care recunoaște importanța smartphone-urilor în activitatea noastră zilnică, dar mai presus de toate încurajează utilizatorii să fie prezenți în timpul interacțiunilor cu cei dragi. Ziua Îndrăgostiților este ocazia perfectă pentru a lansa mesajul campaniei: înainte de toate, fii prezent în viața celor apropiați ție. Această campanie reprezintă continuarea campaniei de succes, derulată în anul 2016, “#BePresent” (https://www.youtube.com/watch?v=yRoE0d0YL58), în cadrul căreia consumatorii au fost încurajați de companie să lase telefonul deoparte și să petreacă mai mult timp cu familia și prietenii.

Elementul principal al campaniei de Ziua Îndrăgostiților îl reprezintă clipul video, care se concentrează în jurul personajului principal feminin, atentă doar la telefon. Astfel, pe parcursul unei zile, ea are parte de tot felul de situații, cauzate de utilizarea excesivă a telefonului, însă la finalul clipului ne dăm seama că, de fapt, telefonul era utilizat pentru a ține legătura cu persoana iubită, aflată la distanță. Clipul video poate fi vizionat accesând link-ul: https://www.youtube.com/watch?v=891NDt5QwHk.

Suplimentar, ca parte a campaniei, utilizatorii vor avea ocazia de a trimite urări de Valentine’s Day celor dragi, prin intermediul aplicației dedicate, disponibilă pe telefoanele Huawei instalate în cornerele speciale din magazinele partenere – eMAG Showroom Crângași și Media Galaxy din Complexul Comercial Feeria, precum și în Huawei Customer Service Center, din centrul orașului. Ulterior, urările vor fi redate pe ecranele de pe magazinul Cocor, din București. Toți utilizatorii vor fi informați când urarea lor va fi afișată.

În plus, consumatorii au șansa de a-și exprima dragostea față de cei dragi prin intermediul aplicației promovate pe pagina de Facebook Huawei Romania (https://poststickersapps.com/newapp/pub/Huawei_RO) iar unul din participanții la concurs va câștiga și noul flagship al companiei, Huawei Mate 10 Pro, prin tragere la sorți.

Mai mult, decorațiunile specifice Valentine’s Day vor întâmpina clienții Huawei în Huawei Customer Service Center. Simbolic, interiorul acestuia va fi decorat cu baloane de culoare roșie și trandafiri complementari. Hostesse Huawei vor încuraja clienții să facă fotografii de tip selfie la panoul dedicat și să testeze aplicația specială de Valentine’s Day prin intermediul smartphone-urilor Huawei.

Iar, pentru cei care își doresc un cadou special, cu ocazia lunii dragostei, Huawei Mate 10 Pro, este cadoul perfect pentru a-i arăta persoanei iubite că vrei să îți acorde mai mult timp. Și asta pentru că telefonul ajunge să își “cunoască” utilizatorul și să optimizeze consumul de putere și energie în funcție de comportamentul acestuia, astfel că toate sarcinile sunt realizate mai rapid și mai eficient.

Mate 10 Pro – specificatii de top la puterea AI

  • Procesor Kirin 970, primul procesor AI din lume pentru smartphone-uri cu o unitate dedicată de procesare neurală (NPU – Neural Processing Unit);
  • Un corp construit din sticlă 3D, cu display Huawei FullView, ce integrează o margine aproape inexistentă și tehnologia HDR10 pentru culori intense și strălucitoare;
  • Certificarea tehnologiei proprietară Huawei, SuperCharge, de către compania TÜV Rheinland și o baterie de 4000 mAh, cu o gestionare inteligentă a resurselor de energie datorată Inteligenței Artificiale;
  • Noul sistem dual-camera Leica cu lentile SUMMILUX-H, ambele camere având o apertură de f/1.6 și capabilități de fotografiere generate de Inteligența Artificială, precum recunoașterea scenei și a obiectelor în timp real sau efectul Bokeh bazat pe Inteligența Artificială;
  • Noua interfață simplificată EMUI 8.0, bazată pe versiunea Android™ 8.0.

 

Despre Huawei Consumer BG

Produsele și serviciile Huawei sunt disponibile în peste 170 de țări și deservesc o treime din populația lumii. În anul 2017, Huawei s-a clasat pe locul al doilea în ceea ce privește livrările de smartphone-uri la nivel global. Compania deține 17 centre R&D în țări precum Statele Unite, Germania, Suedia, Rusia, India, China și Finlanda. Făcând parte din cele 3 filiale ale companiei Huawei, Huawei Consumer BG pune la dispoziția utilizatorilor săi telefoane mobile, tablete, accesorii inteligente, dispozitive pentru acasă și servicii cloud etc. Cu peste 30 de ani de expertiză în domeniul telecomunicațiilor, Huawei este orientată spre a oferi soluții inovatoare, care se traduc în experiențe extraordinare pentru consumatorii de pretutindeni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *