articole, Comunicat de presa

Scanerul Xerox duplex portabil ajuta companiile sa faca trecerea de la analogic, la digital

BUCURESTI, 29 ianuarie 2018 – Xerox a lansat un scaner portabil inteligent care scaneaza, stocheaza si organizeaza pana la 1.000 de pagini zilnic. Echipamentul are functii avansate, cum ar fi algoritmii care corecteaza claritatea imaginii si functia de OCR (optical character recognition) care recunoaste documente scrise in 179 de limbi.

Scanerul duplex portabil Xerox® este dezvoltat pentru a eficientiza procesele ce implica volume mari de hartie, care ingreuneaza activitatea angajatilor. Perfect pentru munca de acasa, de la birou sau de pe teren, echipamentul poate scana 15 pagini pe minut la 300 DPI – de la carti de vizita, pana la documente de 216 mm latime si 300 mm lungime. Datorita dimensiunii compacte, scanerul incape usor pe orice birou si este potrivit pentru firmele de toate marimile.

In urma unui contract de licenta de marca, scanerele vor fi produse si comercializate de catre Visioneer, in conformitate cu standardele de control al calitatii Xerox.

“Scanerul duplex portabil raspunde nevoii pentru cresterea productivitatii scanarii si ii ajuta pe clientii nostri sa isi atinga obiectivele de transformare digitala,” spune Walt Thinfen, presedinte si CEO Visioneer. “Facand tranzitia de la procese care implica volume mari de hartie la procese digitale, organizatiile se pot concentra pe dezvoltarea business-ului si pe a-si deservi mai bine clientii.”

Beneficii dincolo de scanare

Tehnologiile software oferite de echipament sunt ideale pentru business-uri din diverse piete si includ:

  • Visioneer Acuity cu tehnologia DriverPLUS (PC)foloseste algoritmi avansati pentru a corecta si optimiza automat claritatea documentelor scanate sau imaginile cu imperfectiuni.
  • Visioneer OneTouch® (PC)le permite utilizatorilor sa trimita automat documente catre email, echipamente de imprimare, dosare de pe server sau catre cloud.
  • Nuance PaperPort Pro (PC)este un instrument pentru managementul documentelor care ii ajuta pe utilizatori sa organizeze, gaseasca si partajeze documente, eficientizand astfel fluxurile de lucru ale unei organizatii.
  • Findo® (Mac & PC) este un instrument de cautare care va permite sa sortati si sa gasiti cu usurinta fisierele scanate.
  • ABBYY® Business Card Reader (PC)transfera cu usurinta datele de contact de pe cartile de vizita scanate direct in agenda smartphone-ului sau in propriul catalog digital.
  • ABBYY® Fine Reader Sprint (Mac & PC)este un instrument OCR care converteste instant documentele scanate in diverse tipuri de fisiere.
  • Visioneer Scan Utility (Mac) va permite sa profitati din plin de toate functiile driver-ului. Trebuie doar sa configurati driver-ul cu setarile care vi se potrivesc si puteti apoi scana cu usurinta.

 

Pret si disponibilitate
Scanerul duplex portabil Xerox® poate fi cumparat online de pe www.xeroxscanners.com sau de la partenerii autorizati Xerox.

Despre Xerox
Xerox (NYSE: XRX) este o companie de 11 miliarde de dolari si unul dintre liderii industriei de tehnologie, care inoveaza modul in care lumea comunica, se conecteaza si lucreaza. Experienta noastra este mai utila ca niciodata, pe masura ce organizatiile de toate dimensiunile vor sa optimizeze productivitatea, sa sporeasca profiturile si sa creasca nivelul de satisfactie. Xerox ofera sprijin firmelor mici si mijlocii, companiilor, institutiilor guvernamentale, furnizorilor de servicii de imprimare, precum si partenerilor care ii deservesc pe acestia.

La Xerox, intelegem care este esenta muncii si care sunt toate procesele pe care aceasta le implica. De asemenea, suntem conectati la o lume din ce in ce mai complexa, care combina hartia cu digitalul, munca la birou cu munca de la distanta, personalul si socialul. In fiecare zi, in peste 160 de tari din intreaga lume, tehnologia, software-ul si angajatii nostri sprijina buna desfasurare a muncii. Ne ocupam de automatizarea, personalizarea, gestionarea, analizarea si securizarea informatiilor, pentru a le permite clientilor nostri sa isi mentina un ritm alert al activitatii. Pentru mai multe informatii, accesati www.xerox.com.

Despre Visioneer, Inc.

Visioneer, Inc., unul dintre liderii pietei de scanere si solutii de management al documentelor, ofera o gama larga de produse hardware pentru imagistica digitala destinate utilizatorilor din birouri, departamente, celor mobili sau celor care lucreaza de la distanta. In 2003, Visioneer si-a folosit tehnologia de scanare pentru a dezvolta alaturi de Xerox linia de produse Xerox® DocuMate®. Scanerele premium si solutiile software de imagistica dezvoltate de Visioneer si Xerox DocuMate le ofera utilizatorilor viteza, calitate inalta a imaginii si usurinta de utilizare, multumita tehnologiei Visioneer OneTouch®. Visioneer detine o licenta autorizata pentru marca Xerox. Pentru mai multe informatii despre solutiile de scanare Visioneer si Xerox, accesati www.xeroxscanners.com sau www.visioneer.com.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *