articole, Comunicat de presa

ADATA lanseaza carcasa ED600 pentru hard drive-uri externe Instalare usoara, portabilitate sigura.

Bucuresti, 23 ianuarie 2018 – ADATA® Technology Co., Ltd., unul din liderii mondiali in productia de memorii, prezinta carcasa ED600 pentru hard drive-uri externe care ofera utilizatorilor comoditatea data de stocarea externa portabila, cuplata cu viteza si performanta SSD-urilor. ED600 este compatibila atat cu HDD-uri, cat si cu SSD-uri si poate atinge viteze de transfer de pana la 5Gb/s prin interfata USB 3.1. ED600 nu este doar un produs puternic si elegant, ci si extrem de usor de utilizat; pur si simplu conectati-l si asteptati trei secunde pentru ca instalarea sa se finalizeze singura, fara a fi nevoie de proceduri sau instrumente suplimentare.

Nu sunt necesare instrumente suplimentare!

Designul ED600 se bazeaza pe usurinta utilizarii. Instalarea dispozitivului necesita doar trei pasi simpli, care pot fi completati in trei secunde de catre utilizatori, chiar daca acestia nu sunt familiarizati cu hardware-ul PC. ED600 este compatibila cu HDD-uri si SSD-uri SATA de 2,5 inchi si grosime de 7 mm sau 9,5 mm, atat cu Windows cat si cu MacOS. Poate fi utilizata cu desktop-uri, notebook-uri si chiar cu console de jocuri. Mai mult, blocarea de siguranta a carcasei ED600 impiedica miscarea drive-ului in interior, ceea ce le ofera utilizatorilor o siguranta sporita.

Protectie IP54 pentru praf si apa

Cu un exterior negru solid si placa cu logo din aluminiu, ED600 ofera un plus de stil si siguranta, sustinuta de protectia IP54 impotriva prafului si umezelii. Acest lucru inseamna ca utilizatorii nu trebuie sa-si faca griji in privinta pierderii datelor datorita faptului ca apa sau particulele straine isi gasesc drumul in unitatea de stocare, ceea ce extinde foarte mult variantele de utilizare pentru ED600. In plus, ED600 dispune de capabilitati de rezistenta la soc, avand un strat de silicon rezistent la impact in interiorul carcasei, care ii permite sa reziste unor caderi de pana la 100 cm, fara probleme. Acest lucru inseamna ca utilizatorii pot fi siguri ca datele lor sunt bine protejate impotriva daunelor sau pierderilor accidentale.

Despre ADATA

ADATA Technology, unul din cei mai mari furnizori de module DRAM si dispozitive Flash USB din lume, ofera solutii complete de stocare ce includ carduri de memorie, solid state drives si hard disk-uri portabile.

Produsele ADATA includ, de asemenea, solutii portabile de incarcare pentru dispozitivele mobile, compania fiind si un furnizor major de solutii avansate de iluminare cu LED. Produsele ADATA continua sa acumuleze recunoastere internationala din partea unor organizatii precum iF Design Awards (Germania), red dot Awards, CES Best of Innovations Awards, Good Design Awards (Japonia), Best Choice of Computex Awards si Taiwan Excellence Gold Awards. Sloganul companiei Love, Life, Dreams incorporeaza valorile brand-ului ADATA si rolul produselor inovative de stocare in cautarea de idei universal pretuite. Pentru mai multe informatii, va rugam sa vizitati www.adata.com.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *