articole, Comunicat de presa

Verena Rathjen este noul noul VicePresedinte Axis Communications pentru regiunea EMEA

In calitate de VicePresedinte pentru Europa, Orientul Mijlociu si Africa, (zona EMEA), Verena Rathjen isi va asuma responsabilitatea pentru a asigura succesul pe termenul lung al companiei Axis Communications, urmarind implementarea directiilor strategice ale companiei in aceasta regiune.

“Axis Communications este o companie ce inregistreaza o crestere rapida si detine un portofoliu de produse si solutii aflat intr-o continua dezvoltare. Bineinteles, trebuie sa continuam dezvoltarea organizatiei pentru a ne putea consolida pozitia de lider intr-o piata aflata in crestere si schimbare continua. Regiunea EMEA este mare si diversa, prezentand o multime de oportunitati. Verena Rathjen va juca un rol esential in extinderea strategiei business-ului Axis in aceasta piata, colaborand cu echipe regionale de management foarte bine puse la punct”, a declarat Bodil Sonesson, Vice Presedinte Global in cadru Axis.

Inainte de a se alatura companiei Axis, Verena Rathjen a detinut pozitia de Vice Presedinte al companiei LEDVANCE, fiind responsabila cu operatiunile de SMART business globale, definirea portofoliului si strategiile de business pentru piata de LED-uri din Europa. De asemenea,  a detinut si pozitia de membru al Supervisory Board al LEDVANE, experienta sa fiind legata si de diferite pozitii de management detinute in cadrul companiilor Siemens si OSRAM, unde, printre altele, a promovat activ trecerea la solutii si servicii inteligente bazate pe conceptul Internet of Things.

“Ambitia si pasiunea mea este de a lucra cu oameni calificati si inteligenti, astfel incat sa putem creste business-ul si sa aducem valoare societatii. M-am potrivit perfect cu valorile puternice ale companiei si cu viziunea Axis de a contribui la o lume mai inteligenta si mai sigura. Prin urmare, sunt incantata sa dezvolt portofoliul de produse si solutii dedicat regiunii EMEA, pentru a crea valoare atat pentru clientii Axis, cat si pentru noi toti, in viata noastra de zi cu zi”, a declarat Verena Rathjen.

Despre Axis Communications

Axis Communications este lider mondial in echipamente video de retea, oferind solutii inteligente si sigure, contribuind in mod direct la tranzitia catre solutii digitale de supraveghere. Produsele si solutiile video profesionale AXIS sunt dezvoltate in jurul unei platforme inovatoare si deschise.

Axis are peste 2.700 de angajati in peste 50 de birouri din lume si coopereaza cu peste 90.000 de parteneri din toata lumea. Compania Axis a fost fondata in anul 1984 in Suedia si este listata la bursa NASDAQ OMX Stockholm sub numele AXIS www.axis.com.

Live la: https://www.facebook.com/AxisCommunicationsRomania/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *