articole, Comunicat de presa

Echipamentele Xerox AltaLink au primit certificarea Common Criteria

BUCUREȘTI, 22 ianuarie 2018 – Echipamentele Xerox AltaLink® sunt primele echipamente multifuncționale de imprimare (MFP-uri) care au fost certificate de către National Information Assurance Partnership (NIAP) folosind noile standarde de testare.

Produsele Xerox AltaLink au primit certificarea NIAP în baza noului profil de securitate și protecție Common Criteria pentru echipamentele de imprimare. Acest nou profil de protecție este bazat pe cerințele de securitate folosite de către agențiile guvernamentale din Statele Unite și Japonia. NIAP este organizația guvernamentală din Statele Unite care asigură conformitatea cu versiunea globală a evaluării Common Criteria pentru securitatea tehnologiei informațiilor.

Profilul de protecție pentru echipamente de imprimare v1.0 (HCD-PP v1.0) are ca scop protejarea informațiilor procesate de un MFP în fața amenințărilor de securitate și include reguli extrem de stricte privind criptarea, autentificarea și protocoalele de securitate. Testele sunt realizate în laboratoare independente, ceea ce asigură dezvoltarea celor mai stricți și moderni parametri de securitate pentru firme mici și mijlociicorporații și instituții publice.

“Detectarea și prevenirea amenințărilor cibernetice este o necesitate pentru toate organizațiile – 24/7 și 365 de zile pe an – și reprezintă un pilon central al modului în care ne desfășurăm activitatea la Xerox,” spune Tracey Koziol, vice-președinte senior, Workplace Solutions Business Group, Xerox. “NIAP și certificarea Common Criteria le oferă clienților noștri – mai ales agențiilor guvernamentale – siguranța că noile noastre echipamente AltaLink au integrate cele mai moderne funcții de securitate și că informațiile lor sunt în siguranță.”

Gama AltaLink și abordarea Xerox privind securitatea echipamentelor
Familia AltaLink are integrată tehnologia Xerox ConnectKey® și include 10 MFP-uri pentru grupurile de lucru medii și mari din firme de toate dimensiunile. Tehnologia ConnectKey transformă echipamentele tradiționale de imprimare în asistenți inteligenți și conectați pentru locul de muncă, în ton cu nevoile în schimbare ale business-urilor. Tehnologia aduce funcții simple și mobile, conectivitate în cloud și acces la soluții și aplicații pentru productivitate.

Soluțiile de securitate Xerox au o abordare multilaterală, construită pe patru aspecte cheie: prevenirea intruziunilor, detectarea amenințărilor la nivel de echipament, detectarea la nivel de date și documente și parteneriate externe. Un exemplu de astfel de parteneriat îl reprezintă tehnologia de whitelisting de la McAfee, integrată în toate produsele Xerox AltaLink, care monitorizează în permanență și oferă automat protecție împotriva malware-ului. Atunci când echipamentele Xerox au nevoie de servicii și soluții, gama noastră de servicii de management al imprimării respectă aceleași politici de securitate și are o abordare care previne, detectează, protejează și raportează.

Premii pentru securitate

Grupul Xerox Global Security Services a fost selectat drept unul dintre beneficiarii premiului CSO50 mulțumită eforturilor depuse pentru a face din securitatea informațiilor o parte integrală a comunicării cu angajații, partenerii și publicurilor țintă.

De asemenea, Xerox a fost desemnat drept unul dintre liderii raportului  IDC MarketScape: Worldwide Security Solutions and Services Hardcopy 2017 Vendor Assessment pentru angajamentul demonstrat față de securitatea companiilor și pentru portofoliul extins de soluții pentru securitatea documentelor și a imprimării. Conform raportului, Xerox deține soluții extrem de eficiente de securitate a documentelor și a imprimării, sub formă de instrumente, metodologii și servicii configurate pentru a îndeplini nevoile de strategie IT ale fiecărui client.

Xerox a primit recent și premiul KeyPoint Intelligence – Buyers Lab 2017-2018 PaceSetter Award for Leadership in Document Imaging Security.

Despre Xerox
Xerox (NYSE: XRX) este o companie de 11 miliarde de dolari și unul dintre liderii industriei de tehnologie, care inovează modul în care lumea comunică, se conectează și lucrează. Experiența noastră este mai utilă ca niciodată, pe măsură ce organizațiile de toate dimensiunile vor să optimizeze productivitatea, să sporească profiturile și să crească nivelul de satisfacție. Xerox oferă sprijin firmelor mici și mijlocii, companiilor, instituțiilor guvernamentale, furnizorilor de servicii de imprimare, precum și partenerilor care îi deservesc pe aceștia.

La Xerox, înțelegem care este esența muncii și care sunt toate procesele pe care aceasta le implică. De asemenea, suntem conectați la o lume din ce în ce mai complexă, care combină hârtia cu digitalul, munca la birou cu munca de la distanță, personalul și socialul. În fiecare zi, în peste 160 de țări din întreaga lume, tehnologia, software-ul și angajații noștri sprijină buna desfășurare a muncii. Ne ocupăm de automatizarea, personalizarea, gestionarea, analizarea și securizarea informațiilor, pentru a le permite clienților noștri să își mențină un ritm alert al activității. Pentru mai multe informații, accesați www.xerox.com.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *