articole, Comunicat de presa

Inlocuiti martisoarele cu bratari din piele!

Ador sa primesc bratari piele  in loc de martisoare fiindca:
-bratarile sunt vizibile, acolo la incheietura, in timp ce martisoarele stau ascunse sub hainele groase.
-martisoarele se pierd foarte usor, bratarile prevazute cu incuietoare sigure pot fi pastrate mult timp
-bratara poate fi purtata tot timpul, martisorul numai in luna martie
-o bratara data in martie demonstreaza originalitate, fiindca martisoare ofera aproape toata lumea.
In afara de aceste avantaje trebuie sa mai stii ca 2018 este anul bratarilor elegante din piele facute manual,pentru doamne poti comanda de pe bratari damaiar pentru domni arunca un ochi pe bratari barbatiEle reprezinta acel must I have in materie de bijuterii, inlocuind chiar si metalele pretioase si diamantele. Asa ca fiind in voga, grabeste-te si plaseaza comanda pentru ea sa o faci fericita!
Sa mergem mai departe! Sfatul meu este sa-i alegi Bratara handmade din piele naturala lata FLUTURE-M55 care costa numai 58, 51 de lei, fiindca:
17
-rosul, culoarea sangelui, este etalonul iubirii pe care i-o porti.
-fluturele este si frumos, dar si cel mai complex dintre simboluri. Iata ce ii poti spune prin intermediul acestuia: ca s-a transformat uimitor, ca a ajuns asemenea fapturii fascinante care poate sa zboare.  Ea reprezinta pentru tine pacea si bucuria, asa cum considerau amerindienii ca le aduce fluturele. Desi este plapand, are atata energie, incat din surplusul sau, indreapta asupra noastra o doza eficienta ca sa ne simtim bine toata ziua.

E BRATARI
Cele trei culori, care se asorteaza perfect, ale bratarii sunt: rosu, negru si auriu. Cromatica permite asortarea bijuteriei la cat mai multe piese de imbracaminte, ea putand fi adaptata si stilului sportiv, dar si celui elegant.
Acesta minunata, plurisimbolica si benefica bijuterie este disponibila si sub forma combinatiei cromatice: alb, negru auriu si multe alte jocuri de culori si nuante.
Inchizatoarea magnetica  asigura posesoarea bijuteriei ca nu risca sa o piarda niciodata si, daca are grija de ea, o are toata viata.
Distribuitorii de la Ebratari.ro au avut cateva zile de vacanta de sarbatori, in rest comenzile nu inceteaza, mai ales de cand cei care decreteaza in lumea modei au precizat ca 2018 este anul bratarilor din piele facute manual cu dragoste si pricepere. Fii atent ca urmeaza Ziua Indragostitilor, Martisorul si Ziua Femeii!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *