articole, Comunicat de presa

Mate 10 Lite: îți permite să fii unic

Utilizatorii care sunt în căutarea unui smartphone bun la toate, și totodată la un preț accesibil, ce oferă calitate excepțională a fotografiilor, performanțe ireproșabile, un ecran impresionant și un design desprins din tendințele actuale, au acum la dispoziție dispozitivul perfect, care le va îndeplini până și cele mai exigente cerințe!

Huawei Mate 10 Pro este o alegere ideală pentru cei care își doresc un raport excelent calitate-preț, precum și specificații de top!

Deși, din punct de vedere al prețului, Mate 10 Lite este un dispozitiv de categorie mid-range, smartphone-ul se detașează net de celelalte device-uri din categoria sa. Utilizatorii vor fi atrași, la prima vedere, de aspectul premium, astfel că corpul din aluminiu cu finisaj mat, îi va face să își dorească să interacționeze cu produsul, iar mai apoi, datorită ergonomiei acestuia, precum și a experienței de utilizare, nu își vor mai dori să renunțe la el.

Simetria care face diferența

Echilibrul proporțiilor și simetria formelor sunt ingrediente esențiale ale frumuseții naturale dar și ale frumuseții create de cei mai iscusiți artiști. Mate 10 Lite este într-o continuă căutare a simetriei în design, a perfecțiunii pe care fiecare utilizator o simte în momentul în care folosește acest telefon. Mate 10 Lite renunță la aspectul tradițional și adoptă un design mai natural, un aspect fluid, care îi conferă acestui device o nota artistică, cum de altfel confirmă și utilizatorii după primul contact cu telefonul.

Experiența de utilizare este accentuată de faptul că Huawei a creat design-ul pentru Mate 10 Lite în concordanță cu ultimele tendințe: cu un ecran modern 18:9, carcasa nu este doar subțire, ci are și un aspect elegant și fin, astfel că produsul poate fi manevrat ușor, în ciuda ecranului surprinzător de mare. Dimensiunea display-ului este de 5,9-cu o rezoluție Full HD, ceea ce oferă utilizatorilor atât o suprafață mare de vizualizare a datelor cât și o densitate mare de pixeli – adică o imagine perfect clară. Însă, adevărata inovație artistică este modul în care ecranul a fost încadrat în corpul telefonului. Designerii Huawei au redus cu măiestrie toate marginile dispozitivului, pe toată suprafața display-ului, atât pe partea inferioară cât și pe cea superioară cât și în laterale. Prin urmare, 83% din suprafața telefonului este reprezentată de ecran, ceea ce-i oferă smartphone-ului un aspect desprins din filmele SF.

Huawei nu a neglijat nici performanțele. În ciuda prețului accesibil, Mate 10 Lite este echipat cu un puternic procesor octa-core, Kirin 659, însoțit de cipul grafic Mali-T830 MP2. Acest mix asigură performanță atât în timpul unui joc intens sau în timpul filmării unor clipuri video, cât și în timpul vizionării serialului preferat pe Netflix sau al lucrului cu fișiere Excel. Mai mult, cei 4 GB de memorie RAM fac posibil un schimb ușor și rapid între activitățile realizate cu ajutorul telefonului.

Ce altceva face din Huawei Mate 10 Lite un dispozitiv cu adevărat unic? Camera sa, sau mai bine zis, camerele!

Atunci când au conceptul camera foto a noului model, inginerii de la Huawei au pus pe primul loc calitatea fotografiei, chiar și în situațiile în care utilizatorii se confruntă cu o luminozitate slabă. O atenție deosebită a fost alocată camerei frontale, care este adesea neglijată în ciuda popularității în creștere a selfie-urilor. Astfel, Huawei integrează lentile de f/2.0, ceea ce înseamnă că smartphone-ul este capabil să capteze foarte multă lumină și le permite utilizatorilor să realizeze selfie-uri excelente chiar și în locuri slab iluminate. O altă tehnologie ce aparține device-urile de top este sistemul Dual-Camera, care, în acest caz, este integrat atât pentru partea frontală, cât și pe spatele telefonului. Setul de senzori de 16+2 MP de pe spate și setul de senzori 13+2MP frontal oferă informații despre locația subiecților, în spațiu tri-dimensional, permițând camerei să recunoască contextul pentru fiecare cadru surprins. Prin intermediul acestor informatii, software-ul Huawei le oferă utilizatorilor sansa de a schimba punctul de focalizare, după realizarea fotografiei, și, cel mai important, permite adăugarea unor efecte profesionale, cum ar fi efectul bokeh.

Astfel, fotografii amatori pot surprinde fotografii cu fundalul blurat și cu focus selectiv, care reprezentau până nu demult o semnătură a imaginilor profesionale.

Modelul este disponibil pe plan local în oferta partenerilor autorizați Huawei, la un preț recomandat de 1499 RON.

Despre Huawei Consumer BG

Produsele și serviciile Huawei sunt disponibile în peste 170 de țări și deservesc o treime din populația lumii. În anul 2017, Huawei s-a clasat pe locul al doilea în ceea ce privește livrările de smartphone-uri la nivel global. Compania deține 17 centre R&D în țări precum Statele Unite, Germania, Suedia, Rusia, India și China. Făcând parte din cele 3 filiale ale companiei Huawei, Huawei Consumer BG pune la dispoziția utilizatorilor săi telefoane mobile, tablete, accesorii inteligente, dispozitive pentru acasă și servicii cloud etc. Cu peste 30 de ani de expertiză în domeniul telecomunicațiilor, Huawei este orientată spre a oferi soluții inovatoare, care se traduc în experiențe extraordinare pentru consumatorii de pretutindeni.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *