articole, Comunicat de presa

Logitech câștigă 19 premii GOOD DESIGN 2017

București, 10 ianuarie 2018 – Logitech anunță un nou record pentru companie, în 2017 câștigând 19 premii GOOD DESIGN Awards. Momentul marchează cel de-al șaptelea an consecutiv în care produsele Logitech sunt recunoscute prin premiile GOOD DESIGN.

Produsele premiate sunt următoarele:

“Logitech a avut un an record, primind 50 de premii în 2017 pentru designul produselor din mai multe categorii”, a declarant Alastair Curtis, Chief Design Officer Logitech. “Suntem onorați de faptul că voci respectate din comunitatea de designeri au recunoscut efortul și dăruirea noastră de a realiza produse excepționale, pe care oamenii să le îndrăgească și să se bucure de ele”.

Realizat de Muzeul de Arhitectură și Design, Chicago Athanaeum și în colaborare cu Centrul European de Arhitectură, Artă, Design și Sudii Urbane, GOOD DESIGN Awards premiază în fiecare an cele mai noi inovații industriale, produse și idei de design grafic.

Despre Logitech

Logitech concepe device-uri care îşi găsesc locul în viaţa de zi cu zi a oamenilor, conectându-i la experienţele digitale pe care şi le doresc. În urmă cu peste 30 de ani, Logitech a început să-i conecteze pe oameni prin computere, iar în acest moment crează produse care îi aduc pe aceștia mai aproape prin muzică, gaming, video şi computing. Înfiinţată în 1981, Logitech International este o companie elveţiană listată la SIX Swiss Exchange (LOGN) şi la Nasdaq Global Select Market (LOGI). Mai multe informații despre Logitech se găsesc la www.logitech.com și pe blog.logitech.com.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *