articole, Comunicat de presa

Acer lanseaza display-ul de gaming Predator cu diagonala de 65 inci si NVIDIA G-SYNC

Ecranul de gaming HDR 4K supradimensionat dispune de functii integrate de streaming NVIDIA® SHIELD™

Bucuresti (9 ianuarie 2018) Acer lanseaza display-ul de gaming Predator cu diagonala de 65 inci si tehnologie NVIDIA® G-SYNC™, introducand astfel ecranele mari in jocurile pe calculator. Imensul ecran de jocuri Predator se bazeaza pe aceleasi specificatii de varf pe care predecesorii sai le pretuiesc si integreaza capabilitatile de streaming NVIDIA SHIELD™ pentru a reda filme si emisiuni TV la calitate uimitoare 4K HDR.

Masiv dar foarte receptiv

La 65 de inci, display-ul Predator de mari dimensiuni dedicat gamingului (BFGD) suporta cele mai recente specificatii ale jocurilor de care consumatorii s-au bucurat intotdeauna pe ecranele de gaming Predator. Este echipat cu tehnologie NVIDIA G-SYNC Variable Refresh Rate, care ofera o experienta de joc fara bariere, fluida si fara intreruperi, precum si o latenta ultra-scazuta la 4K 120Hz. O lumina de fundal directa ofera luminanta de pana la 1.000 de niti, un contrast mai ridicat, negru mai intens si alb mai stralucitor.

Divertisment si Control Smart Home cu NVIDIA SHIELD

Noul BFGD Predator dispune de capabilitati integrate NVIDIA SHIELD, astfel incat jucatorii pot comuta cu usurinta intre jocuri si alte forme de divertisment. O telecomanda integrata si un controller de gaming ofera navigare usoara si acces la filme si emisiuni TV de la cele mai populare aplicatii de streaming. Intreaga experienta poate fi controlata prin voce, datorita suportului pentru Google Assistant, care permite, de asemenea, controlul inteligent al casei.

Tehnologia G-SYNC cu rata de refresh variabila potriveste rata de refresh a ecranului cu rata reala a cadrelor sursei video, astfel incat continutul video este prezentat in forma in care regizorii au dorit sa fie vazut initial.

Despre Acer

Fondata in anul 1976, Acer este o companie care furnizeaza componente hardware, software si servicii, investind in cercetare, proiectare, marketing, vanzari si suport pentru produse inovatoare, care imbunatatesc viata oamenilor. Portofoliul de produse Acer include PC-uri, monitoare, proiectoare, servere, tablete, smartphone-uri şi produse de tip wearables. Firma dezvolta, de asemenea, si solutii cloud care reunesc Internet of Things. Acer a sarbatorit in 2016 40 de ani de la infiintare si este una din primele 5 companii furnizoare de PC-uri din lume. Are 7,000 de angajati in intreaga lume si o prezenta in peste 160 de tari. Va rugam sa vizitati www.acer.com pentru mai multe informatii.

© 2017 Acer Inc. Toate drepturile rezervate. Acer si sigla Acer sunt marci inregistrate ale Acer Inc. Celelalte marci comerciale si marci inregistrate sunt folosite cu acordul proprietarilor. Toate ofertele pot fi modificate fara notificare si pot varia in diverse canalele de distributie. Preturile listate sunt preturile de retail recomandate de producator, dar pot varia de la o zona la alta. Pot fi adaugate taxe suplimentare la vanzare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *