articole, Comunicat de presa

Garanția monitoarelor Philips se extinde la trei ani În România

București, 9 ianuarie 2018 – MMD, lider în industria monitoarelor și partener licențiat Philips, anunță extinderea garanției la 3 ani pentru toate monitoarele Philips cumpărate în România începând cu 1 ianuarie 2018, indiferent de linia de produse.

Toate monitoarele LCD Philips sunt proiectate și fabricate la cele mai înalte standarde și oferă performanțe de înaltă calitate, sunt ușor de instalat și ușor de utilizat. Încrederea MMD în calitatea monitoarelor sale este reflectată prin extinderea garanției la 3 ani pentru toate produsele din România, începând cu 1 ianuarie 2018. Acest lucru evidențiază inovația monitoarelor Philips și serviciile ireproșabile de care beneficiază clienții.

În trecut, perioada de garanție era diferită în funcție de linia de produse. În timp ce utilizatorii gamelor Business B, P, S și BDM se bucurau de o garanție de 3 ani, gamele V, C și E dispuneau de o garanție de 2 ani. Această diferență nu mai este valabilă deoarece MMD oferă acum o garanție de 36 de luni pentru toate produsele cumpărate după 1 ianuarie 2018. Unele lucruri, totuși, nu se schimbă: cel mai simplu mod de a revendica și primi garanția în cazul unei defecțiuni a monitorului este furnizarea dovezii de cumpărare. Cumpărătorii trebuie să se asigure că își păstrează chitanța într-un loc sigur și că citesc cu atenție termenii de garanție care însoțesc monitorul.

Mai multe informații legate de serviciile pentru clienți și garanție pot fi găsite pe www.philips.com/support. De asemenea, cumpărătorii pot lua legătura cu centrul local de asistență pentru clienții Philips.

Despre MMD

MMD este o companie deținută de TPV înființată în 2009 printr-un parteneriat de brand cu Philips. MMD distribuie și comercializează exclusiv display-uri LCD Philips în întreaga lume. Combinând calitățile brandului Philips cu expertiza în producția display-urilor a TPV, MMD urmează o strategie rapidă și eficientă pentru a lansa produse inovative pe piață. MMD conduce piețele din Europa de Vest de la sediul central din Amsterdam. Estul Europei și CIS sunt susținute de la sediul din Praga. Prin rețeaua de parteneri locali, MMD colaborează cu toți marii distribuitori IT din Europa. Centrele de design și dezvoltare ale companiei sunt situate în Taiwan. www.mmd-p.com.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *