articole, Comunicat de presa

Axis lanseaza cea mai accesibila serie de camere termice de retea din portofoliu

Prin lansarea primelor camere termice din seria P, Axis Communications aduce avantajul imaginilor obtinute termic unui numar mai mare de clienti, acoperind mai multe medii de activitate decat pana acum. Rentabile din punctul de vedere al costurilor, camerele adauga capabilitati de imagistica termica sistemelor mici si medii cu bugete limitate, precum scoli, unitati de ingrijire sau comercianti independenti, facilitand detectia intruziunii si identificarea incidentelor, fara a compromite identitatea indivizilor.

Tehnologia termica este recunoscuta pentru abilitatea sa de a furniza detectie precisa, cu un procent scazut de alarme false, dar imagistica termica de calitate a presupus pana acum costuri care depaseau posibilitatile organizatiilor cu bugete limitate. Situatia se schimba insa odata cu lansarea noilor solutii Axis. Camera termica de retea AXIS P1280-E este un model potrivit pentru utilizare la interior sau exterior. Modelul dispune de un format flexibil si permite amplasarea senzorului termic in zone cu spatiu limitat, fiind insotita de o gama larga de accesorii pentru instalare pe perete, tavan sau in nise. Camera termica de retea AXIS P1290 este un model pentru utilizare la interior, fiind protejata de o carcasa in forma de dome pentru un plus de discretie.

In mediile unde viata privata a indivizilor primeaza – cum se intampla in general in cazul scolilor si unitatilor de ingrijire – imagistica termica detecteaza incidentele fara a dezvalui detaliile personale ale celor din imagine. Impreuna cu solutiile de analiza, aceste noi camere pot declansa alarme, alertand personalul responsabil sa intervina rapid”, a declarat Martina Lundh, Global Product Manager Axis Communications.

Aceste camere reprezinta o varianta optima pentru detectarea precisa a oricaror obiecte sau persoane, obtinand astfel siguranta oamenilor si bunurilor in diferite medii de activitate. Camerele dispun de solutii de analiza incorporate, precum AXIS Video Motion Detection, care poate declansa o alarma in cazul detectarii intr-o zona prestabilita a unui obiect aflat in miscare. Camerele suporta totodata si AXIS Camera Application Platform care asigura compatibilitate cu o gama larga de aplicatii externe.

In mediile de ingrijire, personalul poate tine pacientii si rezidentii sub observatie de la distanta, lucrand astfel intr-un mod mai eficient, in timp ce pacientii si rezidentii se pot odihni nederanjati. Totodata, imagistica termica poate fi folosita si pentru a observa miscarile elevilor dintr-o scoala, fara a exista personal in fiecare incapere sau hol si fara a invada intimitatea elevilor”, a completat Martina.

AXIS P1280-E este disponibila prin canalele de distributie Axis din decembrie 2017, iar AXIS P1290 va fi disponibila de la inceputul primului trimestru al anului 2018.

Pentru fotografii si alte informatii, vizitati:

http://www.axis.com/corporate/press/press_material.htm?key=p12_thermal_

Pentru informatii despre imagistica termica va invitam sa vizitati:

https://www.axis.com/technologies/thermal-imaging

Despre Axis Communications

Axis Communications este lider mondial in echipamente video de retea, oferind solutii inteligente si sigure, contribuind in mod direct la tranzitia catre solutii digitale de supraveghere. Produsele si solutiile video profesionale AXIS sunt dezvoltate in jurul unei platforme inovatoare si deschise.

Axis are peste 2.700 de angajati in peste 50 de birouri din lume si coopereaza cu peste 90.000 de parteneri din toata lumea. Compania Axis a fost fondata in anul 1984 in Suedia si este listata la bursa NASDAQ OMX Stockholm sub numele AXIS www.axis.com.

Live la: https://www.facebook.com/AxisCommunicationsRomania/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *