articole, Comunicat de presa

OMV MaxxMotion Diesel prelungește viața motorului chiar și în cele mai aspre condiții de iarnă*

  • OMV MaxxMotion Diesel permite funcționarea fiabilă a vehiculului la temperaturi de până la minus 38 de grade Celsius
  • Putere maximă și protecție pentru motorul mașinii în condiții de iarnă și va fi disponibil în toate cele 153 de stații OMV
  • Bogdan Marișca confirmă “Pentru mine, OMV MaxxMotion Performance Diesel este cel mai bun carburant diesel din Romania”
  • OMV MaxxMotion Performance Diesel are caracteristici excelente pentru iarnă, care permit funcționarea fiabilă a autovehiculului, chiar si în cele mai aspre condiții ale sezonului rece. Beneficiind de o formulă special dezvoltată în Austria, carburantul OMV MaxxMotion Performance Diesel nu doar garantează pornirea mașinii în condiții aspre de iarnă, ci protejează și motorul și îi prelungește durata de viață.Sezonul rece impune o atenție sporită la proprietățile carburanților pentru a asigura pornirea optimă a motorului mașinii, dar și pentru o funcționare fiabilă a acestuia. OMV MaxxMotion Performance Diesel este un carburant de performanță, dezvoltat în Austria de echipa de inovație a OMV, și, prin urmare, este capabil să ofere o experiență de condus optimă, în orice condiții de iarnă. Având o temperatură minimă de filtrabilitate de până la minus 38 de grade Celsius*, OMV MaxxMotion Performance Diesel este soluția perfectă pentru o funcționare fiabilă a autoturismului. Formula inovativă austriacă a OMV MaxxMotion Performance Diesel asigură curățarea motorului, elimină depozitele existente, asigurând nu doar o combustie mai bună, ci și emisii mai reduse.

    Josef Nikolai Schubert, OMV Head of Innovation & Product Development: “Proprietățile excelente ale  carburantului OMV MaxxMotion Diesel garantează șoferilor că se pot baza pe fiabilitatea mașinii chiar și la temperaturi foarte scăzute. Acest lucru este posibil datorită unei formule speciale, concepută folosind expertiza OMV și cunoștințe în domeniul carburanților.”

    “Promisiunea către clienții noștri este aceea de a oferi un carburant de calitate, adaptabil la toate condițiile vremii. Fie că vorbim de diesel sau benzină, MaxxMotion oferă maximum de performanță datorită unui proces de combustie îmbunătățit. Prin formule inovative, cu un conținut special de aditivi, MaxxMotion poate curăța, proteja și prelungi viața motorului.”, a adăugat Adrian Nicolaescu, Retail Manager OMV Petrom.

    “Din punctul meu de vedere, cheia reușitei ester de a avea un partener care îți înțelege nevoile și are rezultate bune. De aceea, pentru mine, OMV MaxxMotion este cel mai bun carburant diesel pe timp de iarnă. Folosesc carburanții MaxxMotion de ceva timp și sunt convins că este perfect pentru cineva care apreciază o bună experiență de condus”, a declarat Bogdan Marișca, pilot de raliu, campionul en-titre al României și membru Napoca Rally Academy

38°C este valoarea CFPP (Punct de Conectare la Filtrul Rece) conform EN 590 standard. * Avantajele depend de tipul mașinii, comportamentul de condus și starea tehnică a motorului și se referă la comparația cu combustibili cu minime proprietăți (EN 228 pentru benzină și EN 590 pentru diesel).

Informații generale

OMV Aktiengesellschaft

OMV produce și comercializează petrol și gaze, forme inovative de energie și solutii petrochimice high-end în mod responsabil. Cu vânzări de 19 miliarde de euro și aproximativ 22.500 de angajați în 2016, OMV Aktiengesellschaft este una dintre cele mai mari companii industriale listate, din Austria. În Upstream, OMV are o bază solidă în România și Austria și un portofoliu internațional echilibrat. Producția zilnică din 2016 a fost de circa 311.000 bep/zi. În Downstream, OMV are o capacitate de rafinare anuală de 17,8 milioane tone si peste peste 2.000 de statii de distributie carburanti în 10 țări, la sfârșitul lui Iunie 2017. OMV operează o rețea de conducte în Austria și depozite de gaze in Austria si Germania. În 2016, volumele de gaze naturale vândute s-au ridicat la 109 TWh.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *