articole, Comunicat de presa

Sierra Madre anunta parteneriatul cu RolCris pentru vanzarea online a seriei de carti #prinochidebebe

Bucuresti, 8 decembrie 2017 – Sierra Madre, creatorul unui concept unic de materiale educative pentru copii, anunta disponibilitatea prin ”Depozitul de carte” a seriei unice de carti pentru stimularea dezvoltarii bebelusului denumita ”Prin ochi de bebe”.

Reprezentantul Rolcris, Liviu Parasca a mentionat: ”Este foarte important pentru noi sa promovam cultura pentru a trai intr-o societate educata, o societate foarte bine informata cu oameni inteligenti, care stiu ca nu putem sa crestem decat daca ne educam copiii sa citeasca si sa invete din experientele altor oameni  care au avut succes si care ne impartasesc din succesul lor prin cartile publicate. Iar acest lucru are rost sa se intample cat mai de timpuriu. Prin Ochi de Bebe este un concept nou de carte pentru parinti si copii care diversifica si mai mult oferta larga de carte pe care o avem in portofoliu. Ma bucur ca suntem primii care expunem la vanzare online aceste carti, deschizand un nou parteneriat cu editura Sierra Madre din Polonia”.

Seria ”Prin ochi de bebe” este un concept inovator care include trei carti in format clasic (MelculZmeulLingurita si Furculita) si o carte pliabila ce poate fi desfasurata pe patut sau pe paturica (Armonica), toate adresandu-se familiilor cu copii cu varste cuprinse intre 0-12 luni si avand ilustratii in culorile alb – negru si alb-negru-rosu. Cartile ”Prin ochi de bebe” sunt editate de Sierra Madre, editura independenta fondata de Kamil Ziegler, un tatic devotat si iubitor. Conceptul se bazeaza pe o serie de cercetari stiintifice care arata cum contrastele alb – negru sunt cele mai puternice si mai usoare combinatii de culori pe care un copil le poate recunoaste inca din primele luni de viata. Utilizarea acestor contraste stimuleaza curiozitatea si activitatea creierului copilasilor cu varsta intre 0-12 luni, contribuind la o dezvoltare vizuala mai rapida si o mai mare claritate mentala.

“Parteneriatul cu Rolcris este un pas strategic cu rolul de a asigura disponibilitatea online a cartilor noastre. Dupa lansarea in Romania a conceptului #prinochidebebe am avut foarte multe solicitari de a fi puse la dispozitie in intreaga tara, iar acest lucru se poate face in primul rand prin distributia online. Avem in vedere si o extindere a prezentei noastre la nivelul cat mai multor orase din tara prin organizarea de evenimente locale. Parintii din toata tara au nevoie sa foloseasca aceste instrumente in comunicarea din primele luni cu copilul“, a declarat Kamil Ziegler, fondatorul Sierra Madre. In Polonia cartile cu contrast ridicat au ajuns sa fie nelipsite din trusoul bebelusului – fiind printre cele mai interesante cadouri. Alaturi de vanzarea online, Sierra Madre pune la dispozitie aplicatia educativa pentru copii Baby World care te ajuta sa intelegi vederea bebelusilor cu varsta de pana la 12 luni, fiind disponibila gratuit pentru Android si iOS.

Imediat dupa lansare, seria de carti Prin ochi de bebe este disponibila prin centrul Motherhood, iar incepand de astazi cartile pot fi achizitionate online prin Depozituldecarte.ro.

Va invitam alaturi de #PrinOchideBebe pentru a afla ultimele noutati de pe site www.SierraMadre.ro si Facebook: https://www.facebook.com/PrinOchideBebe/.

Despre Rolcris

Rolcris este unul din cele mai vechi si renumite depozite de carte din Romania, fiind infiintat in 1995. Compania detine o gama larga de carti de la cele mai cunoscute edituri, de la drept pana la carti de copii, manuale scolare, literatura, carti de bucate si multe altele. Pe site-ul www.depozitdecarte.ro pot fi rasfoite peste 9000 de titluri de carti care sunt distribuite in 24-48 de ore catre toata tara. La linkul http://www.depozitdecarte.ro/sierra-madre.html puteti comanda seria de carti Prin Ochi de Bebe.

Despre Sierra Madre

Sierra Madre este un start-up infiintat in Polonia, la Varsovia, in anul 2011, ca editura de carti si alte materiale educative pentru copii. Renumele editurii a fost cladit pe idei inovatoare pentru dezvoltarea copiilor, sustinute de medici, psihologi si alti specialisti din domeniu. Mai multe detalii despre concept aflati la: www.sierramadre.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *