Comunicat de presa

moto x4, noul smartphone Motorola care aduce stilul elegant în prim-plan, disponibil în România

Lenovo, prin subsidiara sa, Motorola Mobility, a anunțat astăzi disponibilitatea smartphone-ului moto x4 în România.

 

Cea de-a patra generație de telefoane moto x oferă utilizatorilor o experiență intuitivă unică grație software-ului mai inteligent, noii tehnologii pentru camerele foto și design-ului superb.

 

Dispozitivul moto x a fost dintotdeauna echipat pentru a oferi cea mai bună experiență software,  iar utilizatorii se pot bucura de un mod intuitiv, mai inteligent și mai simplu de utilizare a dispozitivului. Cel mai recent produs, moto x4, integrează atât cele mai recente Experiențe Moto cât și caracteristici software cu totul noi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

O cameră mai inteligentă

Dispozitivul moto x4 oferă o cameră mai inteligentă, capabilă să facă mai mult decât să surprindă  imagini. Noua funcție Landmark Detection1, oferită de moto x4, permite camerei să scaneze un card sau să adauge un efect de animare a selfie-urilor prin intermediul Face Filters2.

 

Capabilitățile camerelor duale de 12MP și 8MP de pe spatele dispozitivului, precum și software-ul cu tehnologia dublu Autofocus Pixel, creează imagini de calitate profesională. În plus, camera frontală de 16MP, cu mod de adaptare în condiții de luminozitate scăzută3, și noua funcție Panoramic Selfie oferă un cadru mai larg pentru a face selfie-uri mai bune.

Puternic și sigur

Alimentat de un acumulator de 3.000 mAh5 și dotat cu capabilități care îi oferă performanțe superioare, telefonul moto x4 oferă protecție împotriva scurgerilor, picăturilor de apă și chiar scufundărilor, conform cu standardul IP684. De asemenea, designul carcasei spate, conturat 3D, cu un cadru de aluminiu anodizat și sticlă Corning® Gorilla® Glass, protejează atât fața cât și capacul din spate împotriva zgârieturilor și transformă dispozitivul în unul solid,cu un aspect atractiv.

 

Experiențe noi și intuitive

Dispozitivul moto x4 integrează Amazon Alexa, accesibil fără a fi necesară deblocarea acestuia. De asemenea, sistemul de sunet wireless le permite utilizatorilor să se conecteze la până la  patru dispozitive audio Bluetooth® în același timp7.

Pentru un grad de accesibilitate și mai mare, moto x4 este echipat și cu Moto Key – funcție care permite securizarea cu parolă, de pe telefon sau laptop, a site-urilor preferate și accesarea acestora cu o simplă atingere. Mai mult, posibilitatea de criptare asigură protecția constantă a datelor8.

 

Disponibilitate și prețuri

moto x4 este disponibil la eMag, în varianta de configurare cu 4 GB memorie și 64 GB spațiu de stocare, la prețul recomandat de 1.999 lei cu TVA.

Pentru mai multe informații, vă rugăm să vizitați site-ul Motorola România sau să ne contactați la adresa andrei.lupu@graffitipr.ro.

1 Funcția Landmark Detection este inclusă ca parte a unei actualizări care trebuie să fie acceptată de utilizator.

2 Funcția Face Filter va fi disponibilă printr-o actualizare Play Store pe 26 septembrie.

3 În modulul pentru condiții de luminozitate scăzută, creșterea dimensiunii pixelului reduce rezoluția la 4 MP.

4 Deteriorarea din cauza lichidelor nu este acoperită de garanție. Rezistența la apă, picături și praf a fost testată conform standardelor IP68, în condiții controlate de laborator. Rezistența va scădea ca urmare a uzurii normale.Smartphone-ul nu este conceput să funcționeze atunci când este scufundat în lichid. Nu expuneți la jet de apă ssau lichide, altele decât apă dulce. Nu încercați să încărcați telefonul cât acesta este ud.

5 Toate afirmațiile privind autonomia bateriei sunt aproximative și se bazează pe un profil de utilizare mixt standard. Profilul de utilizare mixt se bazează pe dispozitivele Motorola conectate la rețelele LTE 4G majore cu acoperire excelentă și include atât timpul de utilizare cât și cel de repaos. Setările predefinite se aplică profilului de utilizare mixt pentru a estima performanța bateriei. Performanța reală a bateriei va varia și depinde de o serie de factori precum puterea semnalului, configurarea rețelei, vârsta bateriei, temperatura de operare, funcțiile selectate, setările dispozitivului și modelele de utilizare a aplicațiilor de voce, date, precum și a altor aplicații.

6 Bateria trebuie să fie descărcată complet; viteza de încărcare scade pe măsură ce încărcarea avansează. Încărcătorul este comercializat separat în anumite piețe.

7 Cânt telefonul este conectat la rețeaua 2.4GHz WiFi, va fi limitat la un singur dispozitiv audio Bluetooth®.

8 Necesită suport Bluetooth® 2.1 pe computer și un sistem de operare cel puțin Windows 7 sau versiuni ulterioare.

9 Aplicația integrată Amazon Alexa este disponibilă în piețele unde Amazon a lansat Alexa, inclusiv SUA, Germania și Marea Britanie.

1 Se aplică pentru NA, EMEA + India; până la 24 de ore în ROW. Toate afirmațiile privind autonomia bateriei sunt aproximative și se bazează pe un profil de utilizare normal care include atât timpul de utilizare cât și cel de repaos. Performanța reală a bateriei va varia și depinde de o serie de factori precum puterea semnalului, configurarea rețelei, funcțiile selectate și modelele de utilizare a aplicațiilor de voce, date, temperatura de operare, precum și a altor aplicații. 3000 mAh este capacitatea normală.

2 Se aplică pentru NA, EMEA + India; 7 ore în 15 minute ROW. Bateria trebuie să fie descărcată complet; viteza de încărcare scade pe măsură ce încărcarea avansează. Toate afirmațiile privind viața bateriei sunt aproximative și se bazează pe un profil de utilizare normal care include atât timpul de utilizare cât și cel de repaos. Performanța reală a bateriei va varia și depinde de o serie de factori precum puterea semnalului, configurarea rețelei, vârsta bateriei, temperatura de operare, funcțiile selectate, setările dispozitivului și modelele de utilizare a aplicațiilor de voce, date, precum și a altor aplicații.

3 Capacitatea efectivă disponibilă de stocare și memorie internă este mai mică din cauza sistemului de operare, a software-ului și a altor funcții care utilizează o parte din această capacitate. Capacitatea disponibilă se poate schimba odată cu actualizările software-ului. Cardurile microSD se comercializează separat. Este posibil ca conținutul cu restricții DRM să nu poată fi mutat pe card.

Conceput și produs de Motorola Mobility, subsidiară deținută integral de Lenovo.

MOTOROLA, logo-ul M stilizat, MOTO și familia de mărci MOTO sunt mărci înregistrate care aparțin Motorola Trademark Holdings, LLC. Android este marcă înregistrată care aparține Google Inc. Toate celelalte mărci comerciale aparțin proprietarilor lor. © 2017 Motorola Mobility LLC. Toate drepturile rezervate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *