articole, Comunicat de presa

Brico Depôt România finalizează achiziţia magazinelor Praktiker România

Bucureşti, 4 decembrie 2017 – Brico Depôt România, parte a Kingfisher plc, companie internațională de bricolaj şi amenajări interioare, anunţă finalizarea cu succes a tranzacției pentru achiziționarea a 100% din acțiunile Praktiker România de la familia Susli. Acest anunţ îi urmează celui din luna august, prin care Kingfisher anunţa că intenționează să achiziționeze Praktiker România.

Adela Smeu, CEO Brico Depôt România, a comentat: „Achiziția Praktiker România ne oferă o prezență puternică în toată țara. Dorim să ne ajutăm clienții să-şi îmbunătăţească locuinţele și să le personalizeze şi suntem bucuroși că tot mai mulţi dintre ei vor beneficia de produse de calitate la prețuri bune. Vom continua investiţiile în toate magazinele pentru a îmbunătăți experiența de cumpărare a clienţilor noștri. De asemenea, ne bucurăm să creştem echipa din România şi le urăm bun venit tuturor angajaților Praktiker.”

 

Despre Praktiker România

Praktiker este unul dintre principalii jucători de pe piața românească de bricolaj şi amenajări interioare, având 26 de magazine. În prezent, Praktiker are peste 1.600 de angajați. În 2016, vânzările Praktiker au fost de 140 de milioane de euro.

Despre Brico Depôt România

Brico Depôt are 15 magazine în România, cu o suprafață de 114.000 de metri pătrați şi 964 de angajați. Vânzările Brico Depôt România au însumat 144 de milioane de euro în 2016.

Pentru mai multe informații, vă rugăm să accesați: http://www.bricodepot.ro și pagina de Facebook Brico Depôt România.

Despre Kingfisher

Kingfisher plc este o companie internațională de bricolaj şi amenajări interioare, cu aproape 1.200 de magazine în 10 țări din Europa și Rusia, susținută de o echipă de 77.000 de colegi. Ne desfăşurăm activitatea sub patru branduri de retail – B & Q, Castorama, Brico Dépôt și Screwfix. Oferim produse și servicii DIY și de amenajări interioare pentru aproape șase milioane de clienți care fac cumpărături în magazinele noastre şi prin intermediul canalelor noastre online, în fiecare săptămână. Clienții noștri sunt reprezentaţi de toate persoanele care doresc să-și îmbunătățească locuința, precum și de experții și de profesioniștii din domeniu care îi ajută.

Credem că toată lumea ar trebui să aibă o casă în care să se simtă bine, prin urmare obiectivul nostru este ca activitatea de reamenajare a locuinţei să fie accesibilă tuturor.

În anul încheiat la 31 ianuarie 2017, Kingfisher a raportat vânzări în valoare de aproximativ 11,2 miliarde de lire sterline, cu un profit subiacent înainte de impozitare de 787 de milioane de lire sterline. www.kingfisher.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *