articole, Comunicat de presa

ADATA lanseaza radiatorul XPG STORM RGB M.2 2280 cu racire activa Un add-on cool si elegant pentru orice SSD M.2 ce va spori stabilitatea sistemului

Bucuresti, 27 noiembrie 2017 – ADATA® Technology, producator de top al modulelor DRAM de inalta performanta si al produselor NAND Flash, anunta astazi lansarea radiatorului suplimentar cu racire activa XPG STORM pentru SSD-urile M.2 2280. STORM este echipat cu un radiator din aluminiu si un ventilator. Poate fi montat cu usurinta pe orice SSD compatibil pentru a oferi racire puternica. Temperaturi mai scazute ale SSD-urilor duc la un spatiu de stocare mai stabil si performante imbunatatite, pe langa iluminarea RGB ce ofera posibilitatea de a avea un PC mai atractiv, cu aspect de gaming.

Temperaturile scazute cresc performanta

In timp ce SSD-urile PCle M.2 2280 sunt momentan cele mai rapide de pe piata, ratele mari de transfer duc la o incalzire considerabila. Fara un radiator, acumularea de caldura poate rezulta in compromiterea performantelor si poate accelera degradarea SSD-ului. STORM include un radiator din aluminiu care se potriveste cu usurinta pe orice SSD M.2. Impreuna cu radiatorul, STORM utilizeaza un ventilator pentru a pune in miscare aerul rece si pentru a reduce temperatura cu cel putin 25%, in comparatie cu un SSD M.2 fara racire.

Iluminarea RGB scoate tot ce este mai bun din SSD-uri

STORM include elemente de iluminare RGB care vor fi cu siguranta apreciate de case modders si de cei care isi construiesc singuri PC-urile. In timp ce slot-ul M.2 este de obicei ascuns printre alte componente mai mari de pe placa de baza, un SSD echipat cu radiatorul RGB STORM va iesi in evidenta. Vine cu moduri standard de iluminare RGB si suporta diverse aplicatii, precum ASUS AURA Sync, Gigabyte RGB Fusion Ready si MSI Mystic Light Sync, pentru confort maxim si personalizare.

Instalare usoara pe orice SSD compatibil

Datorita pastei termice pre-aplicate, STORM poate fi montat imediat pe orice card sau SSD M.2 2280. Nu este nevoie de proceduri complicate sau modificari de BIOS. Odata montat, STORM incepe sa functioneze prin scaderea temperaturilor si imbunatatirea stabilitatii sistemului.

Despre XPG
Xtreme Performance Gear (XPG) este o marca ADATA Technology care ofera hardware de inalta performanta pentru PC. Produsele XPG se disting prin depasirea metodologiei stricte ADATA A+ de testare, pentru a asigura cele mai inalte standarde pentru stabilitatea si performantele superioare ale produselor. XPG ofera gamerilor, entuziastilor si overclockerilor o experienta extraordinara, experimentata cel mai bine la performante maxime. Linia XPG prezinta atribute tehnice avansate, iar puterea sa straluceste prin design-uri elegante care au castigat distinctii de prestigiu la nivel mondial. Acestea includ de la Good Desing Award Japonia la Taiwan Excellence Gold Awards. Produsele ADATA XPG sunt recunoscute de overclockeri si de echipe profesioniste de gaming de renume mondial, care le folosesc ca hardware esential pentru obtinerea victoriei. Pentru mai multe informatii, vizitati www.xpg.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *