articole, Comunicat de presa

Black Friday evoMAG: vânzări totale de 3,2 milioane de euro

 

  • Peste 30% dintre clienţi au plătit online, cu cardul, produsele achiziţionate
  • Valoarea medie a unei comenzi a crescut până la 830 de lei
  • 45% dintre comenzi au venit de la clienţi din Bucureşti

Bucureşti, 17 noiembrie 2017 – Campania de Black Friday desfăşurată de evoMAG în acest an a generat vânzări totale de 3,2 milioane de euro. 1,9 milioane de euro a fost valoarea vânzărilor înregistrată în primele două runde de Black Friday, iar vânzările din intervalul 17 – 19 noiembrie au urcat la 1,3 milioane de euro.

evoMAG a livrat deja peste 60% dintre produsele comandate în ultima rundă de Black Friday de anul acesta. Prima mașină pentru livrarea coletelor a plecat către clienți vineri, la ora 6 dimineața. Astfel, comenzile înregistrate în primele minute după miezul nopţii au fost livrate clienților din București în aceeași zi, începând cu ora 8 dimineața.

Numărul total de vizite pe site-ul evoMAG.ro a urcat, în campania de Black Friday, la aproape 1,4 milioane, cu peste 500.000 de vizite înregistrate în runda finală de Black Friday. Interesul crescut pentru reducerile de Black Friday din perioada 17 – 19 noiembrie a determinat epuizarea rapidă a stocului pe anumite categorii – peste 60% din stocul total, de 33.000 de produse – după doar 15 ore de la startul campaniei.

Bărbaţii au fost cei mai cheltuitori. Astfel, din totalul clienţilor care au comandat, 73% au fost bărbaţi şi 27% femei. De asemenea, peste 30% dintre clienţi au ales să plătească online, cu cardul, produsele achiziţionate de Black Friday.

Cea mai mare comandă, în valoare de 29.700 lei, a aparţinut însă unei femei. Comanda conţine 34 de produse electronice, electrocasnice şi de îngrijire personală necesare pentru dotarea corespunzătoare a unei case moderne: aspirator, cuptor cu microunde, uscător de păr, robot de bucătărie, răcitor de vin, televizor, cuptor încorporabil, sandwich maker, maşină de spălat, fierbător electric, încălzitor terasă, storcător de fructe, plită încorporabilă, prăjitor de pâine, router wireless, maşină de tocat, combină frigorifică, grătar electric etc.

Cel mai scump produs achiziţionat de Black Friday a fost un televizor 4K Samsung, în valoare de 10.099 lei.

Top vânzări evoMAG (număr de unităţi)

  1. Electrocasnice (mici şi mari) – 5.900
  2. Componente PC – 4.400
  3. Televizoare – 2.600
  4. Telefoane mobile şi tablete – 1.500
  5. Laptop-uri şi desktop-uri – 1.300

Despre evoMAG:

evoMAG este una dintre cele mai importante companii din industria de comerţ electronic din România. Magazinul online comercializează peste 170.000 de produse din domeniile IT&C, electrocasnice, auto, de îngrijire personală, sport & fitness, asigurări şi produse destinate nou-născuţilor. evoMAG a realizat anul trecut o cifră de afaceri de aproximativ 20 de milioane de euro, iar magazinul online este vizitat zilnic de peste 60.000 de persoane. Mai multe informaţii despre evoMAG şi servicile oferite se găsesc şi pe pagina de Facebook a companiei şi pe canalul de YouTube.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *