articole, Comunicat de presa

Xerox lanseaza patru noi echipamente de imprimare accesibile, pentru birourile de mici dimensiuni

BUCURESTI, 15 noiembrie 2017 – Xerox Romania adauga patru noi modele de imprimante si echipamente multifunctionale de imprimare in gama Xerox VersaLink. Cele patru produse sunt imprimantele Xerox VersaLink B600 si B610 si echipamentele multifunctionale de imprimare (MFP) Xerox VersaLink B605 si B615, acestea fiind cele mai performante echipamente A4 mono din portofoliul Xerox. Toate echipamentele au incorporata tehnologia ConnectKey®, care ii ajuta pe utilizatori sa economiseasca timp si resurse pretioase si care le permite acestora sa fie conectati la smartphone si la serviciile cloud, pentru productivitate sporita.

„Cu fiecare echipament Xerox produs ne dorim sa le oferim utilizatorilor atat performanta, cat si o experienta cat mai placuta de folosire,” explica Bogdan Cobuz, Enterprise Business Product Marketing Manager, Xerox Romania. „Astfel, odata cu updatarea software-ului si a elementelor de hardware, ne asiguram ca echipamentele le vor usura viata utilizatorilor si ii vor ajuta sa economiseasca timp si resurse.”

Xerox a utilizat vasta sa experienta in domeniul imprimarii pentru a reproiecta de la zero gama Xerox VersaLink B600, pentru un plus de fiabilitate. Echipamentele dispun de un design hardware nou, cu mai putine piese mobile, de componente mai rezistente pe traseul hartiei, precum si de un cap de imprimare Hi-Q LED optimizat.

Toate cele patru echipamente au un ecran tactil color: Xerox VersaLink B605 si B615 au un display de 7 inch, iar Xerox VersaLink B600 si B610 de 5 inch. Interfata are un design familiar, asemanator unui smartphone sau unei tablete, care le permite utilizatorilor sa finalizeze chiar si cele mai complexe lucrari in mai putini pasi. Modul de prezentare intuitiv plaseaza intr-o ierarhie fireasca optiunile esentiale si cele utilizate frecvent in fata si in centru, dar permite utilizatorilor sa isi personalizeze ordinea icon-urilor in functie de preferinte.

Echipamentele VersaLink au numeroase functii si tehnologii Xerox care accelereaza schimbul de informatii si optimizeaza fluxurile de lucru ineficiente. De exemplu, aplicatiile pot fi gasite cu usurinta in Xerox App Gallery, iar functia Simple ID permite utilizatorilor individuali si grupurilor sa introduca ID-ul si parola de utilizator o singura data pentru a beneficia de acces rapid, sigur si simplu la presetarile specifice sarcinii si la aplicatiile utilizate frecvent.

Principalele caracteristici ale echipamentelor de imprimare Xerox VersaLink B600, B605, B610 si B615 sunt:

  • Imprimare mobila: Apple® AirPrint®, compatibilitate cu Google Cloud Print™, pluginuri Xerox® Print Service şi Mopria® Print Service pentru Android™
  • Imprimare din/scanare in Google Drive™, Microsoft® OneDrive®, Dropbox™, Microsoft Office 365®, Box®, platforma Xerox® DocuShare® şi altele
  • Alimentator de mare capacitate de pana la 2.000 de coli
  • Copiere de pana la 600 x 600 dpi (B605 si B615)
  • Recunoastere optica a caracterelor (OCR) (B605 si B615)

Disponibilitate si pret

Imprimantele Xerox VersaLink B600 si B610 si MFP-urile Xerox VersaLink B605 si B615 sunt disponibile in Romania prin partenerii autorizati Xerox.

Despre Xerox
Xerox (NYSE: XRX) este o companie de 11 miliarde de dolari si unul dintre liderii industriei de tehnologie, care inoveaza modul in care lumea comunica, se conecteaza si lucreaza. Experienta noastra este mai utila ca niciodata, pe masura ce organizatiile de toate dimensiunile vor sa optimizeze productivitatea, sa sporeasca profiturile si sa creasca nivelul de satisfactie. Xerox ofera sprijin firmelor mici si mijlocii, companiilor, institutiilor guvernamentale, furnizorilor de servicii de imprimare, precum si partenerilor care ii deservesc pe acestia.

La Xerox, intelegem care este esenta muncii si care sunt toate procesele pe care aceasta le implica. De asemenea, suntem conectati la o lume din ce in ce mai complexa, care combina hartia cu digitalul, munca la birou cu munca de la distanta, personalul si socialul. In fiecare zi, in peste 160 de tari din intreaga lume, tehnologia, software-ul si angajatii nostri sprijina buna desfasurare a muncii. Ne ocupam de automatizarea, personalizarea, gestionarea, analizarea si securizarea informatiilor, pentru a le permite clientilor nostri sa isi mentina un ritm alert al activitatii. Pentru mai multe informatii, accesati www.xerox.com.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *