articole, Comunicat de presa

Nokian Heavy Tyres la Agritechnica 2017: Anduranță imbatabilă – fiabilitatea întâlnește inovația vizionară

Nokian Heavy Tyres, București, 9 noiembrie 2017 Fiabilitatea și inovația sunt două elemente necesare pentru a facilita agricultura modernă și profitabilă într-o lume aflată în continuă schimbare, ca cea din zilele noastre. Acest lucru a stat la baza deciziei producătorului de anvelope Nokian Tyres de a prezenta în cadrul târgului Agritechnica 2017 cea mai largă gamă de anvelope destinate utilajelor agricole de până acum.

Agricultura modernă necesită realizarea rapidă, eficientă și în deplină siguranță a operațiunilor agricole. Unul dintre factorii esențiali pentru obținerea celor mai bune rezultate este un set de anvelope versatile, cu rezistență la uzură ridicată și aderență sporită. Acest concept a servit drept inspirație pentru Nokian Tyres decenii la rând – experiențele utilizatorilor și  testarea activă a anvelopelor a dus la extinderea gamei de anvelope Nokian Tyres astfel încât să satisfacă nevoile tuturor utilizatorilor.

Noua gamă extinsă de anvelope de remorcă Nokian CT

Anvelopele de remorcă Nokian CT sunt create pentru încărcături extrem de grele și pentru a face față operațiunilor agricole solicitante și altor tipuri de activități contractate. Gama bine cunoscutelor anvelope flotante a fost extinsă, adăugând-se noi dimensiuni disponibile: 560/60R22.5, 600/50R22.5, 600/55R26.5 și 600/60R30.5.

Nokian TRI 2 – rezultatele noilor teste: mai multe ore de utilizare pe și în afara carosabilului

Anvelopele Nokian TRI 2 sunt stabile, cu o rezistență la uzură ridicată, oferind un șofat confortabil și anduranță atât pe, cât și în afara carosabilului. Noile rezultate obținute în teste indică faptul că acest model este varianta optimă pentru operațiunile agricole care necesită atât deplasare pe carosabil, cât și exploatarea pământului.

NT_TRI2

Excelența se naște din experienţă: anvelopa vizionară Nokian Concept

Noua anvelopă Nokian Concept prezintă un set de caracteristici extraordinare care vor revoluționa industria agricolă și pe cea contractoare. Această anvelopă inovatoare le oferă fermierilor și contractanților echipamentul necesar pentru oportunitățile de afaceri viitoare, permițând realizarea operațiunilor tractorului într-un mod mult mai versatil și mai eficient din punct de vedere al costurilor.

NT_CT

Pentru o mai bună înțelegere a prezentului și viitorului operațiunilor agricole aflate în continuă evoluție, cei interesați sunt așteptați să vizioneze gama de anvelope Nokian Tyres, cât și inovațiile companiei legate de domeniul agriculturii la:

Eveniment: Agritechnica – cel mai mare târg de utilaje și echipamente agricole din lume

Locație: Hanovra / Germania, Stand #20B03

Data: 12–18 noiembrie 2017

Despre Nokian Tyres

Nokian Tyres este cel mai nordic producător de anvelope din lume. Promovează și facilitează șofatul în siguranță, în condiții exigente. Anvelopele inovatoare pentru autoturisme de pasageri, camioane și mașini grele, sunt comercializate în special în zonele cu zăpadă, împădurite, și cu condiții de șofat dificile din cauza anotimpurilor schimbătoare.

Toate produsele sunt dezvoltate conform obiectivelor de siguranță durabilă și de respectare a mediului pe parcursul întregului ciclu de viață al produsului. Compania Nokian Tyres deține lanțul de distribuție de anvelope Vianor care cuprinde aprox. 1.500 de magazine în 27 de țări. În 2016, cifra de afaceri netă a companiei a fost de aproximativ 1,4 miliarde euro, iar la finalul anului numărul angajaților a fost de 4.400.  Nokian Tyres este listată la Nasdaq Helsinki Ltd.

Pentru mai multe informații vizitați:

www.nokiantyres.com/heavy

www.nokiantyres.com/flotation

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *