articole, Comunicat de presa

Acer anunta disponibilitatea in Romania a noilor notebook-uri de gaming Predator Helios 300

Noua linie de produse ofera performante puternice la preturi accesibile, facand notebook-urile de gaming mai accesibile ca niciodata.

Bucuresti, 7 noiembrie 2017 – Notebook-urile Predator Helios 300, anuntate in luna mai la New York, sunt acum disponibile si in magazinele partenerilor Acer din Romania. Disponibile cu optiuni de ecran de la 15.6” la 17.3”, noile modele se remarca prin design-ul specific categoriei, dimensiuni compacte si specificatii de top, promitand performante sporite si tehnologii avansate la preturi mai accesibile ca niciodata.

La baza noului Predator Helios 300 se afla o placa video NVIDIA® GeForce® GTX 1060 sau 1050Ti, completata de un procesor Intel Core i7 (7700HQ) sau i5 (7300HQ) din generatia 7, pentru  performante cu adevarat remarcabile.  Intreaga putere de procesare este sustinuta memorie DDR4 (ce poate fi  crescuta pana la 32GB), un SSD M.2 rapid si optional un HDD incapator de 1TB sau 2TB. O fanta de acces situata in partea inferioara a laptopului permite upgradarea memoriei sau a componentelor pentru stocare.

Predator Helios 300 include si un port USB 3.1 Type-C, un port USB 3.0, doua porturi USB 2.0 si o conexiune HDMI 2.0. Poate fi conectat wireless prin intermediul tehnologiei 2×2 802.11ac si include si un port Ethernet Gigabit, pentru cei care prefera o conexiune cu fir.

Creata pentru a fi un adevarat hub de divertisment, noua gama de notebook-uri Predator Helios 300 este ideala atat pentru gaming, cat si pentru multimedia. Ecranele luminoase Full HD IPS de 15.6” sau 17.3” ofera imagini vibrante, in culori vii, iar tehnologia  Dolby Audio™ Premium si Acer TrueHarmony™ ofera calitate audio ridicata si sunet bogat. Pentru sesiuni de gaming neintrerupte, un sistem de racire cu doua ventilatoare AeroBlade™ 3D Fan, cu lame metalice ultra-subtiri, mentine temperatura optima si constanta a laptopului.

Toate modelele Predator Helios 300 beneficiaza de garantia Free Pick Up and Return, adica preluarea prin curier a produsului defect in perioada de garantie si returnarea acestuia dupa repararea lui.

Preturi si disponibilitate:

Laptopurile Predator Helios 300 sunt disponibile in magazinele partenerilor Acer din Romania la preturi recomandate incepand de la 4.899 lei pana la 6.199 lei.

Despre Acer

Fondata in anul 1976, Acer este o companie care furnizeaza componente hardware, software si servicii, investind in cercetare, proiectare, marketing, vanzari si suport pentru produse inovatoare, care imbunatatesc viata oamenilor. Portofoliul de produse Acer include PC-uri, monitoare, proiectoare, servere, tablete, smartphone-uri şi produse de tip wearables. Firma dezvolta, de asemenea, si solutii cloud care reunesc Internet of Things. Acer a sarbatorit in 2016 40 de ani de la infiintare si este una din primele 5 companii furnizoare de PC-uri din lume. Are 7,000 de angajati in intreaga lume si o prezenta in peste 160 de tari. Va rugam sa vizitati www.acer.com pentru mai multe informatii.

© 2017 Acer Inc. Toate drepturile rezervate. Acer si sigla Acer sunt marci inregistrate ale Acer Inc. Celelalte marci comerciale si marci inregistrate sunt folosite cu acordul proprietarilor. Toate ofertele pot fi modificate fara notificare si pot varia in diverse canalele de distributie. Preturile listate sunt preturile de retail recomandate de producator, dar pot varia de la o zona la alta. Pot fi adaugate taxe suplimentare la vanzare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *