articole, Comunicat de presa

Telekom Romania aduce iPhone X începând cu 3 noiembrie

Telekom Romania va comercializa noul iPhone X, viitorul telefoanelor inteligente, începând cu data de 3 noiembrie. Clienţii vor putea plasa precomenzile începând de astăzi, 27 octombrie, la www.telekom.ro.

Telekom oferă deja cele mai noi produse de la Apple, inclusiv noua generaţie de iPhone 8 şi iPhone 8 Plus, tarifele dispozitivelor fiind listate pe site-ul operatorului.

iPhone X are un design realizat din toate tipurile de sticlă, cu un display Super Retina de 5,8 inch, chip A11 Bionic, realitate augmentată și imagine 3D în adâncime, încărcare fără fir, cameră foto îmbunătățită cu stabilizare optică dublă a imaginii și Face ID, activată datorită sistemului TrueDepth, care permite identificarea facială prin modul Portret cu funcția Portrait Lighting pe camera frontală, cu un efect de adâncime a fundalului, şi Animoji, care captează şi analizează mişcarea a peste 50 de muşchi faciali diferiţi pentru a anima Animoji într-un nou şi amuzant mod.

Camera posterioară, redesenată, cu stabilizare duală a imaginii, include un nou filtru de culoare, pixeli mai adânci şi un procesor Apple pentru imagini, îmbunătăţit, şi dispune de modul Portret cu funcția Portrait Lighting, pentru fotografii şi filme. Faţa acoperită integral cu sticlă şi partea posterioară a iPhone X dispun de cea mai durabilă sticlă montată vreodată pe un smartphone.

Tarifele pentru noul telefon iPhone X sunt:

Model terminal Preț fără abonament Preț la abonamentul Mobil 45
iPhone X 64GB 5299 3199
iPhone X 256GB 5999 3999

Preţurile sunt în lei şi includ TVA.

Dispozitivul este disponibil la precomandă în culorile Space Gray (gri stelar) și Silver (argintiu).

Pentru mai multe detalii despre iPhone, vizitaţi www.apple.com

Despre Telekom Romania

Telekom Romania este un brand dinamic, care oferă servicii de telecomunicaţii fixe şi mobile complete, inovatoare, personalizate pentru o comunitate vastă de clienți, cu aproximativ 10 milioane de contracte de servicii.

Soluțiile noastre deschid o lume infinită de oportunități de a împărtăși cele mai frumoase și emoționante experiențe cu familia, prietenii, colegii și cu cei din jurul nostru. Misiunea noastră este să îmbogățim viețile oamenilor, oferindu-le acestora servicii integrate fixe și mobile, tehnologii de ultimă generație 4G, fibră optică, precum și Internet TV, care aduce utilizatorilor o nouă experiență de divertisment, cu acces la conținut exclusiv și de calitate, pe toate ecranele, și funcționalități interactive avansate. Telekom Romania este partenerul de încredere al companiilor, pentru care oferim soluții complete de comunicații și IT&C. Rețeaua noastră conectează oameni, mașini și conținut, pentru un viitor mai bun, mai sigur și mai simplu.

Telekom Romania este prezentă pe piața românească din 2014, după rebranding-ul comun al Romtelecom și COSMOTE România.

Telekom aparţine Deutsche Telekom, una dintre companiile lider global de telecomunicații integrate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *