articole, Comunicat de presa

3 motive sa porti inele din argint

Inelele din argint au fost intotdeauna printre cele mai elegante bijuterii pe care le puteai purta. Pe langa faptul ca sunt realizate dintr-un material nobil, dar nu atat de opulent ca aurul, inelele sunt bijuterii discrete pe care oamenii din jurul tau le vor observa doar daca te studiaza cu atentie.

Dar stiai ca inelele din argint au si alte roluri decat cel estetic? Iata 5 motive mai putin cunoscute pentru care ar trebui sa le porti si tu!

inele

1. Argintul are efecte benefice asupra starii de spirit

Poarta cat mai des posibil inele din argint si vei incepe sa observi ca te simti mai calm, ca stresul si nervozitatea dispar, si chiar ca nu mai suferi de dureri de cap frecvente. Asta deoarece argintul iti intareste emotiile si intuitia si absoarbe energiile negative. Un inel din argint este perfect pentru o zi stresanta pentru ca iti va da un plus de vitalitate si energie, ajutandu-te sa treci peste problemele pe care le-ai putea intampina.

2. Argintul intareste organismul

Cu siguranta ai observat ca din ce in ce mai multi producatori din industria cosmetica au inceput sa foloseasca ioni de argint ca ingredient in produsele lor, motivul fiind puterea argintului de a pastra longevitatea, de a stimula imunitatea si de a reduce ridurile, protejand pielea de iritatii, probleme cu circulatia sau dezechilibre legate de temperatura corpului. De asemenea, argintul protejeaza de germenii patogeni si omoara microbii. Acelasi efect il va avea asupra organismului tau si purtarea constanta a unui inel de argint.

3. Argintul poate fi purtat si de persoanele alergice

Multe persoane se confrunta in ziua de azi cu probleme ale pielii, cauzate de o sensibilitate crescuta sau de un dezechilibru prezent in organism. Datorita proprietatilor antimicrobiene si de calmare atat a pielii, cat si a intregului organism, argintul poate fi purtat de orice persoane, chiar si de cele care sunt in general alergice la metale.

Alege-ti acum inelul din argint preferat si bucura-te de beneficiile pe care ti le va aduce inca din prima zi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *