articole, Comunicat de presa

Axis Communications transmite live Campionatele Nationale de Gimnastica Aerobica

Bucuresti, 26 octombrie 2017 – Eleganta, siguranta si perfectiune – acestea sunt trasaturile puse in valoare de gimnastica aerobica prin Federatia Romana de Gimnastica. Este disciplina sportiva la care, pana in prezent, s-au castigat numeroase medalii europene si mondiale. Romania este cotata lider pe plan mondial in Gimnastica Aerobica.

Astfel, cu ocazia organizarii Campionatelor Nationale de Gimnastica Aerobica 2017, Axis Communications, lider global in echipamente video de retea, va transmite live competitia. Evenimentul va avea loc in perioada 28-29 octombrie 2017, la Sala Polivalenta  a Complexului Olimpic “Sydney 2000” din Izvorani, judetul Ilfov, iar accesul la eveniment va fi liber.

Evenimentul va putea fi urmarit live pe Facebook si YouTube, prin accesarea:

Competitia va reuni sportivi medaliati la Campionatele Europene de Gimnastica Aerobica din Ancona, Italia si va debuta pentru public sambata, 28 octombrie, de la ora 10.00, printr-o festivitate de deschidere. Dupa aceasta, se vor desfasura concursurile individuale masculin si feminin categoria a II-a, concursul perechi categoria seniori, concursul trio categoria a III-a, concursurile individuale feminin si masculin categoria I si concursul grup categoria a II-a. Duminica, 29 octombrie, de la ora 11.00 vor avea loc concursurile perechi categoriile a III-a, a II-a si I, concursurile individuale feminin si masculin categoria seniori, concursul grup categoria a III-a si concursurile trio categoria a II-a si I. Fiecare concurs din competitie va avea o festivitate de premiere, iar la sfarsitul evenimentului va fi organizata o festivitate de inchidere.

Pentru transmiterea live a evenimentului vor fi folosite camere de retea cu capabilitati Full HD, selectate indeosebi pentru performantele, calitatea si usurinta in utilizare de care dau dovada. Prevazute cu tehnologie Lightfinder, acestea nu numai ca se descurca admirabil in conditiile unor scene cu desfasurare rapida, precum cele din lumea sportului, dar dispun si de o sensibilitate imbatabila la lumina, astfel ca fidelitatea culorilor este mentinuta aproape in orice conditii de iluminare ambientala. Foarte importanta este si abilitatea camerelor Axis de a transmite imaginile filmate direct in mediul online, fara a necesita tehnica de calcul aditionala, pe baza aplicatiei dezvoltate de NetRex. Astfel, aplicatia CamStreamer faciliteaza transmisia live pe platforme dedicate, precum YouTube sau Facebook, fara echipamente suplimentare sau operatii de configurare complexe.

Despre Federatia Romana de Gimnastica

Federatia Romana de Gimnastica a luat nastere pe data de 14 septembrie 1906, cu prilejul organizarii la Bucuresti a Congresului Societatilor de Gimnastica. De atunci, indiferent de epoca, de vremuri si conceptii, Federatia a folosit sistemul de organizare si pregatire traditional, iar performantele s-au amplificat, atat la feminin, cat si la masculin, prin munca unor noi generatii de talente. In ciuda dificultatilor intampinate de la infiintare si pana in prezent, Federatia Romana de Gimnastica a urmat un drum ascendent, sustinut de rezultatele internationale ale gimastelor si gimnastilor romani, de prezenta tehnicienilor nostri in structurile internationale sportive, cu rol determinant in progresul gimnasticii artistice, aerobice si ritmice.

Despre Axis Communications

Axis este lider mondial in echipamente video de retea, oferind solutii inteligente si sigure, contribuind in mod direct la tranzitia catre solutii digitale de supraveghere. Produsele si solutiile video profesionale AXIS sunt dezvoltate in jurul unei platforme inovatoare si deschise.

Axis are peste 2.600 de angajati in peste 50 de birouri din lume si coopereaza cu peste 90.000 de parteneri din 179 de tari. Compania Axis a fost fondata in anul 1984 in Suedia si este listata la bursa NASDAQ OMX Stockholm sub numele AXIS www.axis.com.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *