articole, Comunicat de presa

Vodafone Romania lanseaza noi abonamente ale caror costuri se adapteaza in functie de nevoile dinamice de comunicare ale companiilor

  • Costul lunar al abonamentului se adapteaza automat in functie de consumul de date inregistrat in luna respectiva
  • Costul lunar scade daca volumul de date inclus in abonament nu este consumat

Bucuresti, 25 octombrie 2017 – Vodafone Romania lanseaza un nou portofoliu de abonamente mobile dinamice pentru companii, care isi adapteaza automat costul lunar in functie de consumul inregistrat in luna curenta. Astfel, costul scade daca traficul de date inclus in abonament nu este consumat, in timp ce costul maxim ramane cel prevazut in contract. Solutia reprezinta o premiera nationala si este dedicata companiilor din toata tara, indiferent de dimensiune si de domeniul de activitate si acopera atat nevoile nationale de comunicare, cat si pe cele de roaming.

„Noul portofoliu de abonamente dinamice raspunde nevoilor companiilor de a beneficia de planuri tarifare care variaza in functie de activitatea lor si se potriveste perfect celor influentate de sezonalitate. Tocmai acesta este beneficiul dinamismului: chiar daca ai semnat un contract pe o perioada mai lunga, abonamentul se adapteaza pentru a oferi nivelul optim de beneficii de care utilizatorul are nevoie intr-o anumita luna”, a declarat Daniel Bobu, Director Enterprise Marketing, Vodafone Romania.

De exemplu, abonamentul Dynamic Prime National, pe langa beneficii de voce, include 1GB de date mobile pentru 6 euro. Daca un angajat utilizeaza 1,5GB de date mobile, costul abonamentului pentru acea luna va fi de 7 euro. Totodata, daca un utilizator utilizeaza doar 0,5GB de date mobile, compania va plati doar 5 euro in luna respectiva pentru abonamentul acesta. Astfel, compania are 100% control pe costul de date si nu plateste mai mult de limitele prestabilite. Noul portofoliu include trei tipuri de abonamente dinamice: cu internet mobil exclusiv national, cu internet mobil in Spatiul Economic European si cu internet pentru laptop si tableta exclusiv national.

Serviciile de business Vodafone Romania se adreseaza atat firmelor mici si mijlocii, cat si corporatiilor si includ solutii individuale de voce mobila, voce fixa si internet, precum si solutii integrate si servicii IoT. Printre solutiile lansate de Vodafone Romania pentru a creste gradul de digitalizare a companiilor se afla si Ready Business Score, o platforma online care le permite companiilor sa-si evalueze eficienta din punct de vedere digital si nivelul de adaptare la noile tendinte tehnologice.

Vodafone Romania este o divizie a Vodafone Group Plc., unul dintre cele mai mari grupuri de telecomunicatii mobile din lume, care ofera o gama de servicii ce include voce, mesaje, date si comunicatii fixe. Vodafone Group are divizii in 26 de tari, 49 de retele mobile partenere si operatiuni de broadband fix in 17 tari. La 30 iunie 2017, Vodafone Group avea 523,5 milioane de utilizatori ai serviciilor mobile si 18,5 milioane de utilizatori ai serviciilor broadband fix, incluzand India si toti clientii Vodafone din entitatile create in urma unor fuziuni si asocieri. Pentru mai multe informatii, accesati www.vodafone.com.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *