articole, Comunicat de presa

Sony anunță dezvoltarea obiectivului full-frame super-telefoto G Master™ 400mm F2.8, cu montură E

Sony anunță astăzi dezvoltarea mult-așteptatului obiectiv super-telefoto FE 400mm F2.8 GM OSS, a cărui prezentare este programată pentru vara anului 2018.

Noul obiectiv dispune de o rezoluție foarte ridicată și un bokeh spectaculos, specific seriei flagship de obiective Sony G Master™, oferind în același timp o distanță focală de 400mm și o deschidere largă a diafragmei, de F2.8.  Acest mix va oferi o experiență de fotografiere îmbunătățită pentru profesioniștii din domeniul sportului, fotojurnalism și wildlife care își doresc să capteze toate momentele decisive la o calitate superioară.

 

Sony va continua să își diversifice portofoliul de obiective pentru a răspunde cerințelor tuturor tipurilor de fotografi, videografi și creatori de conținut multimedia, cu o gamă largă de opțiuni, pentru a maximiza beneficiile oferite de seria de camere foto α™.

Detalii suplimentare și lista completă de specificații pentru noul obiectiv FE 400mm F2.8 GM OSS Super-Telephoto vor fi prezentate la o dată ulterioară

Despre Sony:

Sony Corporation este lider global în producerea de tehnologii audio, video, foto, de gaming, pentru comunicații și tehnologia informației pentru segmentele consumer și profesional. Prin dezvoltarea afacerilor în muzică, imagine, entertainment și mediul online, Sony este lider absolut pe segmentele electronicelor și divertismentului. Sony a înregistrat în anul fiscal încheiat la 31 martie 2017 vânzări anuale consolidate de aproximativ 76 de miliarde de dolari. Sony Global Web Site: http://www.sony.net/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *