articole, Comunicat de presa

HMD Global lansează Nokia phones beta labs

Lansăm laboratoarele beta de testare a telefoanelor Nokia. Ascultarea dorințelor exprimate de fanii noștri este esențială pentru noi, iar acest laborator este o materializare a acestei colaborări.

Prin coagularea unui colectiv de entuziaști, laboratoarele beta de testare a telefoanelor Nokia au menirea să facă auzită vocea celor care adoptă primii dispozitivele în privința modului în care definim noi experiențele, oferindu-ne, astfel, un feedback direct despre ceea ce experimentează utilizatorii de platforme noi.

Prima experiență pe care o propunem utilizatorilor va fi testarea beta a sistemului Android Oreo pe terminalele Nokia 8. Este o primă testare, aşa că s-ar putea să nu meargă totul perfect, însă participarea unora dintre fanii noştri ne va ajuta să modelăm şi ajustăm mai bine terminalele, dar şi să eliminăm eventualele erori înainte de lansarea oficială.

Ne proiectăm telefoanele astfel încât să realizăm cât mai multe pentru fanii noştri, aşa că feedeback-ul lor este nepreţuit. Este o excelentă ocazie de a-i lua alături de noi în această călătorie şi de a le oferi unora dintre ei să fie primii care să experimenteze.

Vă rugăm aveți în vedere că doar utilizatorii de Nokia 8 se vor putea înscrie pentru testarea beta Android Oreo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *