Uncategorized

Promotor Rent a Car Bucuresti va ofera Dacia Duster, un SUV pe care il poti inchiria cu incredere

Cu un consum destul de redus si beneficiind de mai multe imbunatatiri pe care le-a adus producatorul la ultimele modele scoase pe piata, Dacia Duster este o masina spatioasa si eleganta in acelasi timp. Din acest motiv, reprezinta o alegere mai mult decat potrivita atunci cand aveti nevoie de un autoturism pentru afaceri sau daca aveti o familie numeroasa.

Inchirieri Auto Bucuresti – Dacia Duster la cele mici mici preturi din oras!
Promotor Rent a Car Bucuresti

Mai jos, va prezentam in detaliu cateva dintre facilitatile si avantajele la care sa va asteptati atunci cand inchiriati o Dacia Duster prin intermediul agentiei Promotor Rent a Car Bucuresti:

Dotari

In ceea ce priveste izolarea fonica, Dacia Duster a cunoscut progrese semnificative devenind mult mai silentios fata de modelele precedente si inscriindu-se cu succes in seria SUV-urilor moderne. Desi se inscrie in categoria SUV-urilor de succes, pretul platit pentru serviciul de inchirieri auto este unul mic! Totusi, aceeasi aerodinamica responsabila pentru zgomotul produs de masina face ca modelul sa atinga viteze ridicate intr-un timp foarte scurt. Astfel, modelul este considerat a fi mult mai performant din acest punct de vedere decat un Qashqai echipat cu acelasi motor.

De asemenea, printre dotarile pe care le regasim cel mai adesea incorporate la un model Dacia Duster si care dau un plus de confort, se numara senzorul din spate, volanul din piele, conexiunile Bluetooth si USB si chiar o navigatie GPS cu ecran tactil de 7 inch.

Consum

Consumul redus de combustibil este un alt avantaj pe care il prezinta un SUV de tipul Dacia Duster, acesta fiind adesea comparabil cu cel al unei masini de dimensiuni mici. Astfel, in functie de tipul de drum, de stilul de condus si de modul in care a fost intretinuta masina, aceasta poate ajunge si la un consum de 5.5 litri la 100 de kilometri.

Beneficiile de care va bucurati la inchiriere

Avand un consum redus, Dacia Duster este potrivita atat pentru situatiile in care aveti nevoie de un contract de inchiriere pe termen lung, cat si atunci cand aveti nevoie de o masina pe temen scurt. De asemenea, daca doriti sa inchiriati o Dacia Duster pe termen lung, trebuie sa stiti ca cu cat perioada de inchiriere creste, cu atat pretul scade. Spatioasa si eleganta in acelasi timp, masina este una din optiunile preferate de oamenii de afaceri, fiind potrivita si pentru familiile mai numeroase.

In cazul in care ati rezervat o masina Dacia Duster de la Promotor Rent a Car , compania va ofera posibilitatea de a anula sau de a modifica rezervarea fara a mai plati taxe suplimentare. In acelasi timp, rovinieta este inclusa in pret alaturi de alte beneficii precum asistenta rutiera gratuita pe toata perioada contractului. Inchirieri auto Bucuresti fara taxe ascunse la preturi mici.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *