Uncategorized

De ce sa inchiriezi un Chevrolet Cruze de la Promotor Rent a Car, pentru urmatoarea ta vacanta?

Promotor Rent a Car pune la dispozitia clientilor o flota variata de autoturisme, la cele mai bune preturi. Printre masinile de inchiriat care se afla in topul preferintelor se numara Chevrolet Cruze, care se dovedeste a fi o optiune potrivita atat pentru calatorii lungi, cat si pentru distantele parcurse in interiorul oraselor.

Inchirieri Chevrolet Cruze in Bucuresti, la preturi avantajoase! Mai multe detalii la : 0734 403 403
Promotor Rent a Car Bucuresti

Cu un pachet de dotari care permite atat soferului cat si pasagerilor sa se bucure de tot confortul, Inchiriati Chevrolet Cruze in Bucuresti si veti beneficia de mai multe facilitati ce vor face pretul de inchiriere mai avantajos. Inchirieri auto ieftine oferite atat in Bucuresti cat si in principalele orase ale tarii.

Dotarile masinii

Chevrolet Cruze se afla printre autoturismele care ofera soferului confortul transmisiei automate, fiind totodata un autovehicul usor de manevrat, in orice imprejurari. Desi este o masina compacta, pentru care veti gasi cu usurinta un loc de parcare, Chevrolet Cruze ofera pasagerilor un interior confortabil si spatios. Beneficiind de un design extrem de elegant, dar si de caracteristicile unui model compact, masina este potrivita pentru cele mai variate imprejurari.

De asemenea, autovehicului beneficiaza de un interior construit cu cea mai mica atentie la detalii, din materiale superioare. Primind un rating de cinci stele la testul de impact facut de Administratia Nationala de Siguranta a Traficului pe Autostrazi, Chevrolet Cruze dispune de o gama completa de dotari de siguranta, care de cele mai multe ori se intalnesc la masinile mult mai scumpe. In plus, inchiriind un autoturism Chevrolet Cruze este unul din modelele care au un consum redus, atat la drum lung cat si in oras, indiferent daca este pornita clima sau nu.

Beneficiile inchirierii unui Chevrolet Cruze de la Promotor Rent a Car.

Promotor Rent a Car Bucuresti ofera autoturisme Chevrolet Cruze care pot fi inchiriate atat pe termen lung, cat si pentru perioade scurte. In aceleasi timp, acest tip de autoturism este potrivit si in cazul in care alegeti un serviciu de transfer auto sau doriti sa inchiriati o masina cu sofer in alte conditii.

Indiferent de tipul de contract pentru care optati, fiecare din masinile din flota Promotor Rent a Car au incheiate mai multe tipuri de asigurari, acestea fiind incluse in pret. De asemenea, masinile au incluse in pret si taxele de drum, iar in cazul in care calatoria trebuie anulata sau reprogramata, Promotor Rent a Car nu percepe costuri suplimentare pentru modificarea datelor rezervarii.

De asemenea, clientii care apeleaza la serviciul de inchiriere a unui autoturism Promotor Rent a Car au posibilitatea de a parcurge un numar nelimitat de kilometri, fara a plati taxe suplimentare. Inchirieri auto Bucuresti la preturi mici fara taxe ascunse.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *