articole, Comunicat de presa

nJoy lanseaza doua noi surse semi-modulare PC, Legion Series, si doua modele de carcase gaming, Ice Cage si Zion*

nJoy Romania a lansat de curand o serie de surse semi-modulare pentru entuziasti denumita Legion Series. Noua serie acopera segmentul de 600 W si 700 W oferind o eficienta 80PLUS Silver testata ECOVA. Certificarile sunt un criteriu important pentru surse, deoarece fiind una dintre cele mai longevive componente din sistem trebuie sa aiba performanta ridicata. Certificarea ECOVA 80PLUS Silver 230V EU atesta ca seria de surse Legion este construita la un standard inalt, cu voltaje mai stranse, un ventilator de 14 cm mai silentios, si o degradare a capacitorilor mult diminuata.

Seria Legion este creata cu un design semi-modular intuitiv pentru un management al cablurilor imbunatatit. Interiorul carcasei va fi mai curat, iar aerul nu va mai intampina obstacole pentru a raci excelent celelalte componente din interior.

Un upgrade important s-a facut in cazul cablurilor care leaga coonectorii de sursa. Managementul cablurilor a fost perfectionat prin folosirea unor profile plate ce simplifica instalarea in carcasa si permite o mai buna circulatie a aerului in interiorul sistemului.

Impreuna cu seria de surse, nJoy dezvaluie si doua carcase de gaming, Ice Cage si Zion. Ambele carcase au finisaje high-end cu laterale transparente potrivite celor care doresc sa isi construiasca sistemul si sa il expuna.

Ice Cage. Designul carcasei este gandit pentru un sistem de gaming. Aceasta ofera suficient spatiu pentru toate componentele hardware necesare, are panoul lateral din sticla, o buna aerisire interna precum si un excelent management al cablurilor din interior. Interiorul este iluminat de LED-uri atasate ventilatoarelor incluse.

Zion. A fost creata cu un aer agresiv intregit de structura solida de metal cu mesh in partea din fata si unghiuri ascutite. Lateralul este transparent, din pexiglas cu iluminare LED rosie.

Sursele sunt disponibile pentru comanda la pretul recomandat de 309.9 lei pentru Legion 600 si 339.9 lei pentru Legion 700.

Carcasa Ice Cage poate fi achizitionata la pretul de 309.9 lei, iar Zion are pretul de 279.9 lei.

*sursele si carcasele se vand separat

nJoy este un brand romanesc detinut de catre DAI-TECH S.R.L. asupra caruia compania a inceput sa isi concentreze eforturile incepand cu iunie 2010. Compania este formata dintr-un grup de oameni tineri ce au in comun pasiunea pentru tehnologie si dorinta de a reusi. Ei au cristalizat nJoy pentru a realiza lucrurile intr-un mod diferit si pentru a aduce un plus de valoare fiecarui produs pe care il realizeaza. Au reusit sa se impuna pe pietele din Romania, Ungaria, Bulgaria, Serbia, Macedonia si urmaresc in continuare o extindere teritoriala pe pietele vecine. De la infiintare si pana in prezent, compania a realizat peste 20 de categorii de produse (incepand de la periferice si pana la componente hardware PC), insumand peste 100 de modele si mai mult de 1 milion de unitati vandute.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *