Uncategorized

ADATA lanseaza castile XPG EMIX H30 si I30, impreuna cu amplificatorul SOLOX F30 Calitate audio de gaming premium, design ergonomic si compatibilitate pe diverse platforme

Bucuresti, 3 octombrie – ADATA® Technology, producator de top al modulelor DRAM de inalta performanta si al produselor NAND Flash, anunta astazi lansarea primelor produse din portofoliu dedicate segmentului audio de gaming. Cele trei dispozitive sunt produse sub brandul XPG si ofera experiente audio puternice, clare si confortabile gamerilor entuziasti. Castile EMIX H30 au un design over-ear de 53 mm, iar EMIX I30 ofera calitate audio superioara, intr-un design in-ear de 13.5 mm. Amplificatorul SOLOX F30 (vandut impreuna cu EMIX H30 sau separat) ofera conexiuni multiple, patru setari audio si surround virtual 7.1. Toate cele trei noi produse au un design atractiv, de gaming, iar EMIX H30 si I3 sunt compatibile cu orice PC, Mac, consola si dispozitive mobile.

SOLOX F30 – surround virtual 7.1 si moduri audio distincte

Precizia procesarii sunetului permite noului amplificatory SOLOX F30 sa actioneze ca un card audio extern si amplificator pentru PC si Mac. Canalul de surround virtual 7.1 adauga profunzime sunetului si o pozitionare mai exacta in seisunile de gaming, pentru un avantaj competitiv. SOLOX F30 are patru presetari de sunet: joc, film, muzica si voce. Conexiunile multiple sporesc versatilitatea si pot oferi continut audio simultan sau separat pentru casti si difuzoare. Clientii pot achizitiona SOLOX F30 in pachet cu EMIX H30 si un suport pentru casti, sau separat.

EMIX H30 – sunet bogat si confort autentic

H30+F30_s

Castile full-size EMIX H30 ofera o gama audio larga, cu bass puternic datorita difuzoarelor de 53 mm. De asemenea, acestea ofera confort complet chiar si in timpul sesiunilor de gaming extinse, datorita pernelor din spuma de memorie, a benzii de sustinere ajustabile si a unei forte de strangere atent optimizate. Microfonul detasabil asigura faptul ca jucatorii sunt auziti cu claritate de catre membrii echipei, la fel cum cablurile impletite si conectorul placat cu aur rezista unei utilizari extinse si exigente, fara degradarea calitatii sunetului.

 

EMIX I30 – calitatea audio pentru gaming in-ear

I30_s

Cum cele mai multe produse audio pentru gameri au un design cu dimensiuni mai mari, optiunile pentru produse compacte si mobile de tip in-ear sunt rare. Castile EMIX I30 au difuzoare puternice de 13,5 mm si un design care se potriveste perfect in canalele urechilor, pentru a obtura zgomotul exterior si a oferi sunet clar, la calitate premium. Datorita difuzoarelor supradimensionate, castile EMIX I30 pot produce sunet surround cu 5.2 canale patentat, cu un effect puternic. Fiind compacte si usoare, castile EMIX I30 ofera jucatorilor un sunet puternic, fie acasa, fie in miscare.

 

Compatibilitate versatila pe platforme multiple

EMIX H30 si EMIX I30 functioneaza fara drivere pe orice PC, Mac, PS4, Xbox, Switch si dispozitiv mobil. Acest lucr inseamna ca gamerii nu mai au nevoie sa achizitioneze casti dedicate pentru diferite dispozitive.

Despre XPG
Xtreme Performance Gear (XPG) este o marca ADATA Technology care ofera hardware de inalta performanta pentru PC. Produsele XPG se disting prin depasirea metodologiei stricte ADATA A+ de testare, pentru a asigura cele mai inalte standarde pentru stabilitatea si performantele superioare ale produselor. XPG ofera gamerilor, entuziastilor si overclockerilor o experienta extraordinara, experimentata cel mai bine la performante maxime. Linia XPG prezinta atribute tehnice avansate, iar puterea sa straluceste prin design-uri elegante care au castigat distinctii de prestigiu la nivel mondial. Acestea includ de la Good Desing Award Japonia la Taiwan Excellence Gold Awards. Produsele ADATA XPG sunt recunoscute de overclockeri si de echipe profesioniste de gaming de renume mondial, care le folosesc ca hardware esential pentru obtinerea victoriei. Pentru mai multe informatii, vizitati www.xpg.com

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *