Uncategorized

Reduceri in restaurante si hoteluri, pentru cei care inchiriaza o masina de la Promotor Rent a Car Bucuresti

Daca ai decis sa faci o excursie prin Romania si ai ales sa inchiriezi o masina, s-ar putea sa ai parte de o surpriza atunci cand mergi la hotel cu masina inchiriata. Prin programul de parteneriate pe care le-a incheiat Promotor Rent a Car cu mai multi operatori de turism din tara, orice persoana inchiriaza o masina beneficiaza de reduceri de pana la 15% la cazare si masa in mai multe restaurante si lanturi hoteliere din tara.

Promotor Rent a Car Bucuresti. Masini de inchiriat noi la preturi mici. Oferte speciale in principalele orase ale tarii.
Promotor Rent a Car – 0734 403 403

Cazare la munte, la pret redus

In cazul in care te-ai hotarat sa pleci in vacanta la munte, Vila Select din Predeal ofera un discount de 15% din pretul intreg de cazare, iar Vila Cristina din Brasov, aplica o reducere de 5%. Totodata, pentru cei care isi doresc sa exploreze locuri mai putin vizitate, departe de agitatia orasului, in centrul Bucovinei, Hilde’s Residence ofera un discount de 10% pentru toate camerele disponibile.

In capitala, cele mai elegante hoteluri te gazduiesc la pret redus

Pentru cei care ajung in Romania in scop de afaceri sau isi doresc sa viziteze capitala cu cea mai frumoasa viata de noapte din Europa, exista mai multe reduceri care se aplica la unele dintre cele mai elegante hoteluri bucurestene. Astfel, Hotel Rembrandt ofera o reducere de 10% pentru cei care apeleaza a un serviciu de inchirieri auto in Bucuresti.

Aflat in centrul istoric al orasului si beneficiind de 15 camere spatioase, decorate intr-un stil clasic, Rembrandt este unul dintre cele mai cochete de hoteluri business class. Un alt hotel din Bucuresti la care cei care inchiriaza o masina se pot caza la un pret redus este Class care este amplasat in vecinatatea Lacului Baneasa, in apropiere de aeroportul Otopeni. Oaspetii hotelului au acces gratuit si la Leisure Club, unul dintre cele mai apreciate spa-uri din oras.

Restaurante care ofera reduceri

Pe langa facilitatile oferite de hoteluri, cei care au incheiat un contract de inchiriere auto cu Promotor Rent a Car Bucuresti au parte de o surpriza placuta si atunci cand iau masa in oras.

Avand un program de fidelizare care incearca sa ii faca cat mai mult pe clientii sai sa descopere benificiile inchirierii de masini, Promotor Rent a Car este una dintre companiile romanesti de inchirieri auto care s-a extins rapid la nivel national. Totodata, compania vine in mod periodic cu oferte noi, atractive atat pentru turistii straini, cat si pentru cei care locuiesc in Romania. Pentru mai multe detalii va invitam sa vizitati site-ul www.auto-rent.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *